Rica ederim ne demek. Sizde de varsa böyle pratik bilgiler paylaşın
Bende olan fikirler kimyasal içeriyor hep ,tehlikeliRica ederim ne demek. Sizde de varsa böyle pratik bilgiler paylaşın
Çok şükür tatlı kalplim ,iyiyim,sen nasılsın?Burdayımmmmmerhaba güzelciğimm nasılsın
Ben de iyiyim şükür, Kayseri ye tayini çıktı eşimin ben de eş durumu yapcam Urfa defterini kapatıyor gibiyiz artık bakalımÇok şükür tatlı kalplim ,iyiyim,sen nasılsın?
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBen de iyiyim şükür, Kayseri ye tayini çıktı eşimin ben de eş durumu yapcam Urfa defterini kapatıyor gibiyiz artık bakalım
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun canımuzun zamandır görmedim, merak ettim öyle nasılsın diye ,aktif değiliz bu aralar gerçi ama
Yanlış alarmTeşekkür ederimevet yarışmaya ara verilince ben de çok uğramadım iyi ettin sağ ol hatta senin etiketi görünce yarışma başladı sandım heyecanlandım bi an
ben ?Yanlış alarmBaşlar başlamaz ilk etiketlerden biri sen olacaksın zaten Rica ederiiim
Merakla ve heyecanla bekliyorum o zamanYanlış alarmBaşlar başlamaz ilk etiketlerden biri sen olacaksın zaten Rica ederiiim
İnşallah canım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canımBen de iyiyim şükür, Kayseri ye tayini çıktı eşimin ben de eş durumu yapcam Urfa defterini kapatıyor gibiyiz artık bakalım
Katılacak mısın cidden
Çok teşekkür ederim sultanımmHayırlı olsun canım