- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Traji komik resmen
Yanlış oldu o zaman, aynı bu videodaki cevaplar gibiŞırnak yok
GünaydınGüü güü günaydın, sessiz sedasız kaldı buralar da ya kimimiz doğurdu, kimimiz tasınıyor kimimiz yazlıkta kimimiz tatilde ne kadar da yogun bi topikmişiz resmen
Şimdi başladı Bursa'da,darısı sizeBana da gün ayacak elbetGece döndüm durdum. Yağmur da yağmadı
Günaydın cenna kuşum nağbeerGünaydın
İyiyim canım benim şükür, sen nasılsın? Çiçeklerin nasıl?Günaydın cenna kuşum nağbeer
Bende iyiyim cenna kuşum, çiçeklerim maşallah iyiler her gün sabırla sulamaya devam edıyorumİyiyim canım benim şükür, sen nasılsın? Çiçeklerin nasıl?
Amiiin ,en önemlisi o ,sağlıklı olsunlar, çok güzeller zaten tam yemelikBende iyiyim cenna kuşum, çiçeklerim maşallah iyiler her gün sabırla sulamaya devam edıyorumsaglıklı olsunlar hayırlı olsunlar da bu zor zamanlar gececek elbet eee herkes nerde yaa topiğimiz cok sessizleşmiş Nevreste yerleşti mi iyice acaba nerelerdeee
Evet ya yaz sezonumuz cok hızlı hepimizin maşallahAmiiin ,en önemlisi o ,sağlıklı olsunlar, çok güzeller zaten tam yemelikherkes ise ,güce daldı,gelen giden yok,aşkom da iyi,koşturuyor ne yapsın
Çok şükür. Arada kontroller oluyor işte,onun dışında iyiyimEvet ya yaz sezonumuz cok hızlı hepimizin maşallahsenin keyfin de iyi dimi saglık falan?
Hep daha iyi ol cennam inşallah öpüyorum seniÇok şükür. Arada kontroller oluyor işte,onun dışında iyiyim
Beraberce inşallah canım, ben de öpüyorum çokHep daha iyi ol cennam inşallah öpüyorum seni
Minnak yağdı. Buna da şükür.Şimdi başladı Bursa'da,darısı size
Az bir serinlik oldu ,buna da şükürMinnak yağdı. Buna da şükür.
Çiçek gibi tazecik,kıymetli,bitanecik bebek ciceklerBen olaya uzaylı kaldım. Çiçekler gerçek çiçek mi? Gerçek ise niye yemelik?Bebekler ise niye çiçek? Her bebek çiçek ise babam pasta yapmayı neden öğrenemedi?
Ben buralardayım zatenDirildiniz mi oh iyi bari. Buradan bildirim görünce nooluyor dedim.