- 1 Aralık 2021
- 12.094
- 40.656
- 34
Kiraz güzelimÖzledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiraz güzelimÖzledim
En sevdiğim ikili afiyet olsun cancağızımBuraları çok boş bırakmışız, nerede bu millet?
Size kahve köpüğü atmayı özlemişim.Eki Görüntüle 3447222
Özleştik cancağzım, nasılsın?En sevdiğim ikili afiyet olsun cancağızım
Ben de özledim cancağızım çok şükür ne olsun,iyiyim ,sen nasılsın?Özleştik cancağzım, nasılsın?
Çok şükür cancağzım , gavrandan akan ter harici süperim.Ben de özledim cancağızım çok şükür ne olsun,iyiyim ,sen nasılsın?
Dün geceden daha basmaya başladı, bugun de buharlı buharlı geziyoruz evde Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür cancağzım , gavrandan akan ter harici süperim.
Cümlemizi inşallah cancağzımDün geceden daha basmaya başladı, bugun de buharlı buharlı geziyoruz evde Allah daha iyi etsin cancağızım
Amin cancağızımCümlemizi inşallah cancağzım
Margarin hocamMargaret Hale hocama soralım bence
Bende iyi bilirim aslında şehirleri en sevdiğim ders Ama bizim Margaret Hale gibi bir öğretmenimiz olmadı
Dirildiniz mi oh iyi bari. Buradan bildirim görünce nooluyor dedim.Margaret Hale hocama soralım bence
Bende iyi bilirim aslında şehirleri en sevdiğim ders Ama bizim Margaret Hale gibi bir öğretmenimiz olmadı