- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif değilim arada bir giriyorum sende yoktun sanki bir süredir nasılsınNanecim Bond'um Nane Limon Kabugu
Ben de değilim hiç, arada girip çıkıyorum mesaj ya da bildirim varsa ,sıcaklardan bıktım, onun dışında iyiyim şükür, sen nasılsın?Aktif değilim arada bir giriyorum sende yoktun bir süredir nasılsın
Iyiyim şükür bayram sonrası akraba düğünleri vardı bitti de eve geldim burası ferah okul açılana kadar gitmeyeceğim merkezeBen de değilim hiç, arada girip çıkıyorum mesaj ya da bildiri varsa ,sıcaklardan bıktım, onun dışında iyiyim şükür, sen nasılsın?
Ev gibisi yok aman ya Allah iyilik versinIyiyim şükür bayram sonrası akraba düğünleri vardı bitti de eve geldim burası ferah okul açılana kadar gitmeyeceğim merkeze
Evet dinlenmek istiyorum evde çok yoğun geçti bu seneEv gibisi yok aman ya Allah iyilik versin
Sadece bebeler ve okul yetmistir zatenEvet dinlenmek istiyorum evde çok yoğun geçti bu sene
Jennam nasılsın canım
İyiyim canım benim, sen nasılsın?Jennam nasılsın canım
Allah iyilik versin. Bende iyiyim çok şükürİyiyim canım benim, sen nasılsın?
Amiiiin cümlemizeAllah iyilik versin. Bende iyiyim çok şükür
Amiiiin cümlemize
Ben deÖzledim
Az kaldı inş, sonu güzel olsun cancazimBen de
Insallah kuzumAz kaldı inş, sonu güzel olsun cancazim