- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Ederim tabii canımSenin kalbin temizdir hemsosuuu,banada dua et Allah rızası için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim tabii canımSenin kalbin temizdir hemsosuuu,banada dua et Allah rızası için
Allah kolaylık versin sosyalim. Şimdiden başarılar diliyorumAnksiyetemi tetikledi bu sicaklar bu havada sınav mı olur yaaa,daha biz sınava gircez offffff
Allah razı olsun hemsoommmmmEderim tabii canım
Allah razı olsun canoommmmm, ins başarılı olurum bu seferAllah kolaylık versin sosyalim. Şimdiden başarılar diliyorum
Gönlünü ferah tut canım benim Rabbim kolaylık ve zihin açıklığı versin inşallah aminnBir ay var kuzum,buraya da gönder hâlâ yaniyoooo
Cümlemizden hemşomAllah razı olsun hemsoommmmm
Rica ederim bitanem,çok çok mutlu yılların yaşların olsunÇok teşekkür ederim ablacım
Sende iyi ki varsın
Ben gördüüm. O zaman benimkini görenlerin de bayramı mübarek olsun. Gerisi kısmetsizliğine yansınBu mesajı gören herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun
Kurban bayramınız mübarek olsun
Yarışma olmayınca kimseler yazmamış, garip bırakmış gibi konuyu. Allahtan siz başıboş bırakmamışsınızBen gördüüm. O zaman benimkini görenlerin de bayramı mübarek olsun. Gerisi kısmetsizliğine yansın
Canım çok teşekkür ederimNevreste geçen gün doğum günü mesajını uygun bir zamanda güzelce yazayım derken yazamadım Geçmiş doğum günün ve Kurban Bayramın mübarek olsun canım. Rabbim yeni yaşında tüm isteklerini gerçekleştirdi. Başta sağlık, huzur, mutluluk versin