- 28 Ekim 2022
- 6.001
- 14.814
- 28
Afiyet olsun
Seda bir ay doğmuş kahvene
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Çimlerin üstünde yuvarlanmak vardı şimdi yasooGüneşli bir Sapanca gününden tünaydın.Eki Görüntüle 3435721
Evet.Seda bir ay doğmuş kahvene
Hee büyüyünce neolcak kızz okullara hangi birine yetişcemMadem sezeryan olacak, beklemeye gerek yok son güne kadar, aynen 3 Haziranda git doğur, aynı olsun doğum günü
Evettt çokta heyecanliydım
Okulla doğum gününün aynı olması ne alaka kızHee büyüyünce neolcak kızz okullara hangi birine yetişcem
Yanii 3haziran kızımınki oglanda 3 haziran olursa ikisi illaki okullu olcak diye aynı gun kutlama gibiOkulla doğum gününün aynı olması ne alaka kız
Ayrı ayrı yapsan da işin zor artık aynı koşturmacayı on gün ara ile yine yaşayacaksınYanii 3haziran kızımınki oglanda 3 haziran olursa ikisi illaki okullu olcak diye aynı gun kutlama gibi
Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadiAyrı ayrı yapsan da işin zor artık aynı koşturmacayı on gün ara ile yine yaşayacaksın
Allah kolaylık versin benim kızların da arasında 18 ay varIşteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi
Benimkide 2 yaş seninki 18 ay varsa 1.5yaşmı oluyoAllah kolaylık versin benim kızların da arasında 18 ay var
Büyük Ağustos 2014Benimkide 2 yaş seninki 18 ay varsa 1.5yaşmı oluyo
Sağlıcakla büyüsunler inşallahhBüyük Ağustos 2014
Küçük Şubat 2016 doğumlu
Yeşilçam filmi çevirelim istersen Kukrişkom.Çimlerin üstünde yuvarlanmak vardı şimdi yasoo
Tebrik ederim canımAgrımdan kıvrandım desem
Hiç beceremem
Ayyyyyyyy hiç ummuyorrduuummm uyumuşum gitmişim düngece çokta ağrım vardı bakamadım bile daha sonrada
en çok teşekkür ederim kızlarr demekki bu ay şansım vardıı oğlum dan yanada şansım varmış daha doğurmadan gelemedim dün gece kutlamağaa oy veren ve vermeyen herkes için tesekkür ederiimm günaydddiınnnnnnsonunda bende 1ci oldummmm
Kahve saatim geldi, ama evde değilim.
Hee büyüyünce neolcak kızz okullara hangi birine yetişcem
Bir an ben mi anlamadım diye tekrar okudum mesajıOkulla doğum gününün aynı olması ne alaka kız
Daha iyi işte, 2 kere hazırlık yapacağına tek gün uğraşırsınYanii 3haziran kızımınki oglanda 3 haziran olursa ikisi illaki okullu olcak diye aynı gun kutlama gibi
İlk defa sezeryan için son güne kadar bekleyen Dr gördüm. Çoğu 37 haftadan itibaren çağırıyor beklemeye gerek yok diye.Işteee zaten dedik dra dada önermedi 13haziran dedi illede yeni sezaryenlisin 1hafta daha toparlanmış olsun diyo bizde daha da ısrar etmedik artık hayırlısıyla gelsin ama tabi benim beklemeye mecalim kalmadi
İkiz olanlar nasıl kutluyor aynı gün
Bir an ben mi anlamadım diye tekrar okudum mesajı
Daha iyi işte, 2 kere hazırlık yapacağına tek gün uğraşırsın
benimkide 37 ye bağlı kızzzİlk defa sezeryan için son güne kadar bekleyen Dr gördüm. Çoğu 37 haftadan itibaren çağırıyor beklemeye gerek yok diye.