- 1 Aralık 2021
- 12.118
- 40.730
- 34
Aynen en geç 11 olur benimde uyanık olduğumBende o saatte imkansız zatenn genelde 11de uyuyup gidiyorumm kimse bulamaz beni sabah 8 de ayaktayım uykumu almasam sinirli oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen en geç 11 olur benimde uyanık olduğumBende o saatte imkansız zatenn genelde 11de uyuyup gidiyorumm kimse bulamaz beni sabah 8 de ayaktayım uykumu almasam sinirli oluyorum
Amin inşaallahh nevoşumm macera yaşamadan inşaallahhGeçmiş olsun canım
Rabbim sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin
AynenAynen en geç 11 olur benimde uyanık olduğum
Bilmem hiç saat aralığına dikkat etmedim demek genelde yazdığımda burada oluyorsun ya ondan şey ettimYok @ASSOSyal birinci olduğum günde yazdı bu kız sabah görür diye o zaman bile 11 olmadan uyumuştum
Ederimm tabiiBize dua etmeyi unutma
Hamilelik işlerinden anlamıyorum pek ama pazartesi günü geç olmaz mı? Sezaryene de karar verildiyse bile, yırtılma olmuş sonuçta ki su gelmişSezaryen liyim kuzum gününü bekliyorum pazartesi gidicim
Pek gelmedi gibi az var normal akıntı da olabilirrHamilelik işlerinden anlamıyorum pek ama pazartesi günü geç olmaz mı? Sezaryene de karar verildiyse bile, yırtılma olmuş sonuçta ki su gelmiş
En azından telefonla ulaşıp sorardım doktora veya ebeye, her neyse.
Ay nasıl bir 2. Bebis bir de ablasının haberi var mı kac yasında kafamda milyon soruPek gelmedi gibi az var normal akıntı da olabilirr
Ben rahatım bu konuda anlıyorum 2ci gebeyim ya bide
Hahahaha kızım 2gün sonra 2 yaşına giricek oğlumla aynı ay aynı burçAy nasıl bir 2. Bebis bir de ablasının haberi var mı kac yasında kafamda milyon soru
Madem sezeryan olacak, beklemeye gerek yok son güne kadar, aynen 3 Haziranda git doğur, aynı olsun doğum günüHahahaha kızım 2gün sonra 2 yaşına giricek oğlumla aynı ay aynı burç
Kızım 03062022
Ogluş 13062024
Sağlıkla gelsin inş.Teşekkur ederim sedacım
Vallahaa ne yalan söyleyeyimm doğurcak gibiydim gece bikaçgündür dinmeyen ağrım var geceleri sabah kalktım az bi suyum geldi ama yemek kaşığı kadar yalancı düşündüm
Teşekkür ederim canım.yasminsay seni de tebrik ederim canım, son güne kadar kıyasıya yarıştınızBen az farkla 1.olunca çok ta sevinemiyorum esasında 2.yi de düşünüpKeşke 2 birinci olsaydı. Nasip artık.