Agrımdan kıvrandım desem
Hiç beceremem
Jou tebrik ederim
@yasminsay da son ana kadar iyi götürdü. Tebrik ederim seni de.
Sonuncu olanı da tebrik ederim.
Herkesi tebrik ederim.
Hey sen, bu mesajı okuyan yiğido. Seni de tebrik ederim.
Çok tebrikler.
Gerilmekten uyudu sanırımGergin birini tanıyorum ben galiba ama şimdi bana kızacak, niye ortalıkta yok
Güzel bi yarıştı son dakikalarda bile berabere gitti böyle olmanda güzel tabi :)Yok, Jou’yu sakinleştirmeye çalışanların başında gelenim diyeyim sen anla.
Bu ay gerçekten en başından beri çok rahattım, hatta oylamaya şaşırdım.
Teşekkur ederim sedacımTebrik ediyorum.
Vallahaa ne yalan söyleyeyimm doğurcak gibiydim gece bikaçgündür dinmeyen ağrım var geceleri sabah kalktım az bi suyum geldi ama yemek kaşığı kadar yalancı düşündümBir avazda inşallah
Gergin birini tanıyorum ben galiba ama şimdi bana kızacak, niye ortalıkta yok
Beni o saatte bulman imkansız jou gibi bende uyuyordum
Doktora gitseydin kaçıncı haftadasın az kaldı doğumaTeşekkur ederim sedacım
Vallahaa ne yalan söyleyeyimm doğurcak gibiydim gece bikaçgündür dinmeyen ağrım var geceleri sabah kalktım az bi suyum geldi ama yemek kaşığı kadar yalancı düşündüm
Evett blossuumm öyle olduu
Sezaryen liyim kuzum gününü bekliyorum pazartesi gidicimDoktora gitseydin kaçıncı haftadasın az kaldı doğuma
Teşekkür ederiim naniş
Geçmiş olsunAgrımdan kıvrandım desem
Hiç beceremem
Ayyyyyyyy hiç ummuyorrduuummm uyumuşum gitmişim düngece çokta ağrım vardı bakamadım bile daha sonrada
en çok teşekkür ederim kızlarr demekki bu ay şansım vardıı oğlum dan yanada şansım varmış daha doğurmadan gelemedim dün gece kutlamağaa oy veren ve vermeyen herkes için tesekkür ederiimm günaydddiınnnnnnsonunda bende 1ci oldummmm
Aaa niye hep bulurduk yaBeni o saatte bulman imkansız jou gibi bende uyuyordum
Sağol kukrişGeçmiş olsun
Bende o saatte imkansız zatenn genelde 11de uyuyup gidiyorumm kimse bulamaz beni sabah 8 de ayaktayım uykumu almasam sinirli oluyorumBeni o saatte bulman imkansız jou gibi bende uyuyordum
Az kalmış sağlıkla kavuşun inşallahSezaryen liyim kuzum gününü bekliyorum pazartesi gidicim
Evett evettt az kaldıAz kalmış sağlıkla kavuşun inşallah
YokAaa niye hep bulurduk ya