- 21 Kasım 2017
- 27.556
- 120.417
Gelsin eve de yine carlayayımÖyle istiyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin eve de yine carlayayımÖyle istiyor zaten
Bizim eşim ev almaya gitti de rezil oldu. Otelde arabada orda burda kaldı. kolay değil yani. Önce zahmet, sonra rahmetÖyle istiyor zaten
Carla carla, başka türlüsü olmayacakGelsin eve de yine carlayayım
Olması gereken o değil mi zaten?Bizim eşim ev almaya gitti de rezil oldu. Otelde arabada orda burda kaldı. kolay değil yani. Önce zahmet, sonra rahmet
Olması gereken o değil mi zaten?
Margırıt Sahibinden manyağı oldu, 50 kere gördüğü ilanları bir de üstüne ben atıyorum. Adamda tık yok.
Olur mu o da bakıyor. Ama sadece bakıyor. Araba bende olsa çıkar dolaşırım ama maalesef.Olması gereken o değil mi zaten?
Margırıt Sahibinden manyağı oldu, 50 kere gördüğü ilanları bir de üstüne ben atıyorum. Adamda tık yok.
Bulursunuz insallah.Olur mu o da bakıyor. Ama sadece bakıyor. Araba bende olsa çıkar dolaşırım ama maalesef.
İnşallah kuşo.Bulursunuz insallah.
İçimizi kuruttular.Ne yapılmaz börekler almış herkes,hayyyla gelen giden yok
Alınan yufkalar da kurudu ,icimiz deİçimizi kuruttular.
8 gün kaldı, yumurtayı kapıya dayadılar. Ümidi kestim ben bu tembellerden.Alınan yufkalar da kurudu ,icimiz de
Hepsinin evine gidip zorlarız8 gün kaldı, yumurtayı kapıya dayadılar. Ümidi kestim ben bu tembellerden.
Nevreste elticim, 10’u bulmazsak ne olur, nasıl bir yol izleyeceğiz?
Sen anca oturrr hep o süpursün temizlesin peehhh
Küserim8 gün kaldı, yumurtayı kapıya dayadılar. Ümidi kestim ben bu tembellerden.
Nevreste elticim, 10’u bulmazsak ne olur, nasıl bir yol izleyeceğiz?
BllossomArkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
Margaret Hale
JOYz
deynepnaz
ordinary
Oydar
sweetgirlcandy
Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
Hksu
Nevreste
Bende peşinden siliyorumSen anca oturrr hep o süpursün temizlesin peehhh
Geçerli mazereti olmayanları topikten engelleyelim.Arkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
Margaret Hale
JOYz
deynepnaz
ordinary
Oydar
sweetgirlcandy
Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
Hksu
Nevreste