- 24 Eylül 2018
- 97.109
- 292.323
Pazar yapacağım dedi aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar yapacağım dedi aşko
Tamam öyle yapalımGeçerli mazereti olmayanları topikten engelleyelim.
Tamam inşallahPazar yapacağım dedi aşko
Aşko aslında ben yarın yapacaktım. Dün ufak bir kaçamak yaptım Pazartesi, salı yapayım bari dedimNe yapılmaz börekler almış herkes,hayyyla gelen giden yok
Haftasonu yalan oldu heeAşko aslında ben yarın yapacaktım. Dün ufak bir kaçamak yaptım Pazartesi, salı yapayım bari dedim
Çocuklar öğlen yemeğe geliyor o zaman yaparımHaftasonu yalan oldu hee
Çok koşuşturmaca içindeyimArkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
Margaret Hale
@JOYz
deynepnaz
@ordinary
@Oydar
@sweetgirlcandy
@Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
@Hksu
Nevreste
Daha dün aldım tarifi, ne hemen sıkıştırıyorsunArkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
Margaret Hale
@JOYz
deynepnaz
@ordinary
@Oydar
@sweetgirlcandy
@Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
@Hksu
Nevreste
Hocam sular kesikti bizimArkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
Margaret Hale
@JOYz
deynepnaz
@ordinary
@Oydar
@sweetgirlcandy
@Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
@Hksu
Nevreste
Neden ben anlatsana birazBenim totemim var Margaret Hale den sonra yapacağım
En son sen yaparsın gibi geldiNeden ben anlatsana biraz
Sefan olsun aşkomAşko aslında ben yarın yapacaktım. Dün ufak bir kaçamak yaptım Pazartesi, salı yapayım bari dedim
Sen yapma o zamanÇok koşuşturmaca içindeyim
Ne zaman gelir kuzucumHocam sular kesikti bizim
Sende son günlerde tarif aldın ne yapayımDaha dün aldım tarifi, ne hemen sıkıştırıyorsun
Sağ ol aşkom yarım kilo artı yaptıSefan olsun aşkom
Adaletini sevdiğiminin dunyasi ,1 ay aç kalıp verdiğimiz kilo da o kadar verirken gramla,alirken kilo kiloSağ ol aşkom yarım kilo artı yaptı
Aynen aşkom yaAdaletini sevdiğiminin dunyasi ,1 ay aç kalıp verdiğimiz kilo da o kadar verirken gramla,alirken kilo kilo
Aşko bence de yenebilecek en güzel şeylerden birini yemişsin,asla pişman olmaAynen aşkom ya
Arkadaşım beni kandırdı. Öğle arası hadi sana çorba ısmarlayayım dedi. Tamam hadi dedim. Avmye gidelim dedi. Sonra boşver çorbayı, hadi döner yiyelim dedi sonrasını hatırlamıyorum