- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Yok aşkom pişman değilimAşko bence de yenebilecek en güzel şeylerden birini yemişsin,asla pişman olma
Akşam çorba içtim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aşkom pişman değilimAşko bence de yenebilecek en güzel şeylerden birini yemişsin,asla pişman olma
Afiyet olsun aşkom dengelersin sen zatenYok aşkom pişman değilim
Akşam çorba içtim zaten
Aşkom birde istediğim yere geldim galiba hafif gevşedimAfiyet olsun aşkom dengelersin sen zaten
Sen de sağol aşkom çok sıkmak da iyi değil,insan sıkılıp hepten bırakmak istiyor,arada kaçamak iyidirAşkom birde istediğim yere geldim galiba hafif gevşedim
Sağ ol aşkom
En kısa zamanda inşallahNe zaman gelir kuzucum
İçimden de geçti biliyor musunBenim totemim var @Margaret Hale den sonra yapacağım
Hepten bırakırsam kış gelmeden başa dönerim. Ondan kontrol edeceğimSen de sağol aşkom çok sıkmak da iyi değil,insan sıkılıp hepten bırakmak istiyor,arada kaçamak iyidir
İnşallah aşkomEn kısa zamanda inşallah
Yarın ya da bir gün geliyor inşallahArkadaşlar katılım için son bir hafta börekler ne zaman geliyor
Kukrim
@Margaret Hale
@JOYz
@deynepnaz
@ordinary
@Oydar
sweetgirlcandy
@Hayalkuran
Nane Limon Kabugu
@Hksu
Nevreste
O birgün 10 gün sonra olmasınYarın ya da bir gün geliyor inşallah
Yok ben söylediğim tarihte yaparım başkalarına benzememO birgün 10 gün sonra olmasın
Tamam bekliyorumYok ben söylediğim tarihte yaparım başkalarına benzemem
Vazgeçtim ya hiç yapmazsa diyeİçimden de geçti biliyor musun
Helal olsun kızYok ben söylediğim tarihte yaparım başkalarına benzemem
Tövbeeee bide yapamıyormuşum akşam yapıp yarın çekerim inşallahHelal olsun kız
Biz sözü aldıkTövbeeee bide yapamıyormuşum akşam yapıp yarın çekerim inşallah
Yarın okul pikniği ne gideceğim börek mi yapsam ki kısır yap dedi kızımTövbeeee bide yapamıyormuşum akşam yapıp yarın çekerim inşallah
Arada kaçamak,arada sıka sıka devam madem aşkoHepten bırakırsam kış gelmeden başa dönerim. Ondan kontrol edeceğim
Yoksa beni mi kınadın aşkoAşkom birde istediğim yere geldim galiba hafif gevşedim
Sağ ol aşkom