- 1 Aralık 2021
- 11.981
- 40.102
- 34
Sağol canom bu ay hızla geçti benim içinHmm kolay gelsin öyleyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canom bu ay hızla geçti benim içinHmm kolay gelsin öyleyse
Valla bizim içinde öyleSağol canom bu ay hızla geçti benim için
Bende bu aksama sunumun var sandım.Yoooooo
Duygularımızla oynamışBende bu aksama sunumun var sandım.
Şaka yaptımBende bu aksama sunumun var sandım.
Ay valla gecerli sebeplerim varSenden umudum vardı Bllossom
Kız yok yarın babamın seneyi devriyesi var onun hazırlıgındaydım planda yoktu cumartesi de nikah var pazar kesin yapıcam cünkü pazartesi misafirlerim varEvet cancağzım, havalar açtı. Ama haftasonu yine nalet toz haberi var.
Böreğime toz konar der pişirmez yine Bllossom
Rabbim yattığı yere nur yağdırsın inşallah.Ay valla gecerli sebeplerim var
Kız yok yarın babamın seneyi devriyesi var onun hazırlıgındaydım planda yoktu cumartesi de nikah var pazar kesin yapıcam cünkü pazartesi misafirlerim var
Aminnn bekleyin ins yüzünüzü kara çıkarmam sjsjjxRabbim yattığı yere nur yağdırsın inşallah.
Beklemedeyiz.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallahAy valla gecerli sebeplerim var
Kız yok yarın babamın seneyi devriyesi var onun hazırlıgındaydım planda yoktu cumartesi de nikah var pazar kesin yapıcam cünkü pazartesi misafirlerim var
Amin insallah teşekkür ederimAllah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
Babacığına rahmet Mekanı cennet olsunkolay gelsin şimdiden mademAy valla gecerli sebeplerim var
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAy valla gecerli sebeplerim var
İyi yolculuklar şimdiden
Çok geçmiş olsun.
üzüldüm.
Geçmişler olsun ablacığım.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun hanım abla,tabi ki kısmet değilmiş,Allah herşeyin hayırlısını sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Çok gecmiş olsun ablam yaa dediğin gibi herşey sağlık bebek gene olur
Geçmiş olsun ablacımGünaydınlar,çok teşekkğrler arkadaşlar sağoun,kızım daha iyi ilk 2 gün ağrısı çoktu kanamasıda vardı ilaçlarla daha iyi duruma geldi zaten moral olarak kötüydü destek olarak iyi olmasını sağlamaya gayret ettik pazartesşde işe başladı zaten.
Çok sağol nevoşcumGeçmiş olsun ablacım