- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Eşimin istediğim şeylere laf atmışlığı var neymiş ben kendi kazancimla almalıymışım kendisi de arayıp eşimden para ister kendi yada çocukları içinDökülün
Beytüşşebap da kalıyor orasıHazır oralardayken benim için Tivor’e de git noğlurrrr
Aman anlatsak bir sürü şey varEşimin istediğim şeylere laf atmışlığı var neymiş ben kendi kazancimla almalıymışım kendisi de arayıp eşimden para ister kendi yada çocukları için
Benim de en sevmedigim huyum zamanla değiştim ama halen varBen kimseyi kıramıyorum
Eşine saygı duyuyorumBen kırıyorumseni o kırıyor da
Arada eşi, çocukları olmasaBenim de en sevmedigim huyum zamanla değiştim ama halen var
Büyük elti mi genelde ilk gelinler tripli oluyorArada eşi, çocukları olmasa
Olayı büyütür, surat asar
Ben onu hep alttan alırım.
Köyün delisi de bu herhalde. Toksik tip. Hiç muhatap olma bu nedir ya, resmen kötü.
O büyük ben ortancaBüyük elti mi genelde ilk gelinler tripli oluyorneyse kaç senedir böyleymiş değişmez artık güzel kalbini kirletme boş vermeye devam et
Aynen canım en iyisi açmamak
Sen istesende yapamazsınKüçük gelsin bende ona eltilik yapayım
Anne babalarıyla bir kavgaya bakıyor sevmeleriOnun çocuklarıda beni ve eşimi çok seviyor. Hatta kızlara siz çok şanslısınız diyorlar.
Onuda çekemiyor işte
Öyle olunca da arkadan konuşuyorlar müsrif, çok para harcıyorlar ev sahibi olamıyorlar o yüzden diye, çevremde var biliyorumBak seninki de öyleymiş. Ben de kesin olarak diyemiyorum eltimle birbirimizi severiz diye ama iyi geçiniriz, hiçbir problemimiz olmadı şimdiye kadar. Ben severim hatta. Bizde maddi durumu vasat olan benim. Eltimin babası zengin, kendisi evlenmeden önce senelerce çalışmış, birikim yapmış, arabasını almış. Altyapı sağlam olunca hemen ev de aldılar. Ben de avel gibi atanır atanmaz koca buldum, maaştan beş kuruş atmazdım kenara aksksjs. Hal böyleyken nesini çekemeyeyim, malzeme bu bizde.
Kötüden ziyade patavatsız Nilay, gerçi kıskançlık Onda da varSen istesende yapamazsınsiz yeni gelinle bir olun. Büyük gelini çatlatın iyice kıskansın Aklıma Kızılcık Şerbetindeki Nilay geldi aynı senin eltin Eki Görüntüle 3262774
Yemek topiğinde konu dışı konuşulabiliyor, geyik muhabbeti yapılabiliyor.Nevreste içerik dışı mesaj sebebiyle aldığınız uyarı/ceza hakkında isimli bir mesaj alabilirsin ha amman dikkat
Bu arada senin gibi nahif ve minnoş bir kadının nasıl oluyor da Samanyolu dizilerindeki kötü kadınlar gibi bir görümcesi olabiliyor yahu. Allah'ım kötü insanların şerrinden sana sığınırız ya Rabbim.
Ben de geyik muhabbeti yapmak istemiştimYemek topiğinde konu dışı konuşulabiliyor, geyik muhabbeti yapılabiliyor.
görümcesiyle arası iyiymiş. eltisi...Nevreste konu dışı mesaj sebebiyle aldığınız uyarı/ceza hakkında isimli bir mesaj alabilirsin ha amman dikkat
Bu arada senin gibi nahif ve minnoş bir kadının nasıl oluyor da Samanyolu dizilerindeki kötü kadınlar gibi bir görümcesi olabiliyor yahu. Allah'ım kötü insanların şerrinden sana sığınırız ya Rabbim.