Yok bana gelince değil kvlerdeçok mu titizsin ondan mı yapmıyorlar? genelde öyle olur da
Söyleyenin ağzına fırıncı küreği ile vurursun bilirimYok elticim aşkolsun
Sana kim laf söyleyebilir
Nasılsın
Tabi ki elticim fırıncı küreği ile vururumSöyleyenin ağzına fırıncı küreği ile vurursun bilirim
Ama sana moral ve motivasyon düşürtecek kişilerinde lafı ağzına tık lütfen. Artık alttan alayım devrini evinin içinde olmayan, senin hayatının bu evreye gelmesine içerlemeyen kimse için uygulama.
O afkururken bir “höst, yerini bil” de ki için ferahlasın.
Ne demek ya, sıfırdan ayağa kalkmış insanı aşağı çekmek, delirdim okuduğumda. Kendi geleceğinden bu kadar mı emin yani. Düşmez kalkmaz bir Allah.
Biraz gerilerden okuyayım dedim elticim, o an’a kadar mutlu mesut gelmiştim.
Sen iyisin ve daha iyi olacaksın. O dış minnaka bir ders verip hayatından uzaklaştırman lazım. Ya da en azından hatasını yüzüne vur. Vur ki rahatla, bir daha yapamasın.
Anlatmadan rahatlanacak bir konu değil, ki hele bunca şeyi yaşamış ve üstüne yeniden başlamışken.Tabi ki elticim fırıncı küreği ile vururum
Aynen elticim bir şeyler yapmam lazımBen iyi olmaya çalışıyorum, tevekkül ediyorum. Köstek oluyorlar
Ben rabbime sığındımAllah 'a havale ediyorum. Ben yanlışsam zaten Rabbim onuda biliyor
İnşallah elticim.Allah razı olsun
İki gündür herkesin kafasını şişirdim. Normalde bilirsin böyle şeyleri pek paylaşmam. Ama artık dayanamıyorum.
Bomba gibiyim patlayacak yer arıyorum
Elticim ben artık taş oldum her şeye şükür diyorum.Anlatmadan rahatlanacak bir konu değil, ki hele bunca şeyi yaşamış ve üstüne yeniden başlamışken.
Ben olsam duramaz, ağzıma geleni sayardım. Yine sakin kalmana hayran kaldım, ama O’nun yaptığı yanlışı O’na duyurman şart.
Senin yanında durmasın, ama aşağıda çekmesin bir zahmet.
En azından bunu kv ve görümcene söyle iletsinler. Hatta seni aramamasını da söyle, yaptığı hatalar silsilesini senden değil aileden duysun.
Öyle yalnız yakalayıp, havlayıp havlayıp durmaz bir daha.
Uzun zamandır uğrayamıyorum, ama beni istediğin zaman darlayabilirsin.
Her şey yoluna girer, ama zorluk anında yaşadığın ve ya sözler iz gibi kalır insanda.Elticim ben artık taş oldum her şeye şükür diyorum.
Ben zaten bana yaptığına değil kendine üzülüyorumBen dardayım, Rabbim kalbimi biliyor. Benim kalbimi kırıp günaha giriyor
Eşim annesine söylemiş. Çok üzülmüş kayınvalidemhatta ertesi gün beni aradı. Özür diler gibi bir konuşma yaptı. Bende şaşırdım. Eşime söyledim. Anneme anlattım. Sana çaktırmadan telafi etmek istemiştir dedi.
Rabbim kimseye yaşatmasın biz bir gecede tepetaklak olduk. Belki tersimiz bize daha iyi gelecek onuda bilmiyoruz.
Yarına çıkacağımız ne malum
Para pul gözümde yok.
Allah razı olsun elticim hepiniz iyi ki varsınız
Eşime az önce anlattım. Yani çok güzel insanlar hayatıma dahil olmuş. Rabbim etrafımı iyi insanlarla doldurmuş
Cidden bu süreçte kim ne yapıyorsa iz yapıyorHer şey yoluna girer, ama zorluk anında yaşadığın ve ya sözler iz gibi kalır insanda.
O kişi fesatlığı ile kendini yesin dursun.
Zor zamanlarında ki şartlar kötüydü pandemi vs. koştun abisini kaybettiğinde. Çocuklarını düşünüp bir telefonla geçirebilirdin o günleri.
Hiç hatır denen şey yokmuş o şahısta. Başıma bir iş gelse Nevreste koşar diye düşünmeden apır sapır konuşmuş.
Düşündükçe kalbinin kirini, kurup duruyorum ben olsam ne yapardım diye.
Neyse, sen güçlü bir kadınsın.
Her şey geride kalacak ve o içten pazarlığı ile etrafındaki herkesi kaybedecek.
Rabbim evlatlarının yolunu açık ve güzel eylesin elticim.
GünaydınYağmurlu bir pazar sabahından herkese Gü nay dın!
İlk ben günaydınladım sanmıştım ama maşallah sen ben uyurken günaydınlamışsın bile.Günaydın
Erkenci kuşum da birazİlk ben günaydınladım sanmıştım ama maşallah sen ben uyurken günaydınlamışsın bile.
Çok iyiyim çok şükür sen nasılsın jennam?Erkenci kuşum da biraznasılsın canım?
Çok şükür, iyiyim ben deÇok iyiyim çok şükür sen nasılsın jennam?
Aklıma Miulego geldi görseli görünce.
Senin de ellerine sağlık.Merhaba arkadaşlarbende börek yarışmasına katılıyorum. Ama nevo daha görmedi mesajımı. Herkesin eline koluna sağlık