- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.543
Yarın da görümce günü olsun.Yarın başka konu anlatayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın da görümce günü olsun.Yarın başka konu anlatayım
Anlat sen biz dinliyozKızlar bdv ye gitmeyin bende hikaye çok
Ooo tamam o bendeYarın da görümce günü olsun.
Yüzsüz kıskançLojmandalardı, çıkmayı düşünmüyorlardı. Alıp kiraya vermek saçma geriliyordu. Oda evlerin fiyatları arttıkça geliriyordu. Her görüştüğümüzde evin fiyatını soruyordu.
Tamam ama benim almam suç mu
Orada hikayem yokYarın da görümce günü olsun.
Kalıcı olmasaAnlat sen biz dinliyoz
Kına almam lazım laf ettiği an eline veririmYüzsüz kıskanç
Senin eltiyi hayatından şutluyoruzKalıcı olmasa
Şutladım gibiSenin eltiyi hayatından şutluyoruz
Kına şart zatenKına almam lazım laf ettiği an eline veririm
Ondan da çok bende 6 tane 4 ü eşimin öz annesinden diğeri büyüten annesinden içlerinden sadece biri sinsirella laf sokmaları kendini beğenmesi gıcık işteYarın da görümce günü olsun.
DökülünOndan da çok bende 6 tane 4 ü eşimin öz annesinden diğeri büyüten annesinden içlerinden sadece biri sinsirella laf sokmaları kendini beğenmesi gıcık işte
şükürŞutladım gibi
Arayınca açmam. Ama yazın gidersem mutlaka denk gelir
Benim büyük olan yılan gibidir 3 tanede bende var gözlerinden öperOndan da çok bende 6 tane 4 ü eşimin öz annesinden diğeri büyüten annesinden içlerinden sadece biri sinsirella laf sokmaları kendini beğenmesi gıcık işte
Nevoş susarsan konuşmaya devam eder. Ağzının payını vermen gerekiyor. Ver ki bir daha yüzsüzlük yapmasınArayınca açmam. Ama yazın gidersem mutlaka denk gelir
Bu nedir ya eşin Urfalı mı ajsjsjjsOndan da çok bende 6 tane 4 ü eşimin öz annesinden diğeri büyüten annesinden içlerinden sadece biri sinsirella laf sokmaları kendini beğenmesi gıcık işte
Tivörlü de olabilirBu nedir ya eşin Urfalı mı ajsjsjjs
Hazır oralardayken benim için Tivor’e de git noğlurrrrTivörlü de olabilir
Ben kimseyi kıramıyorumNevoş susarsan konuşmaya devam eder. Ağzının payını vermen gerekiyor. Ver ki bir daha yüzsüzlük yapmasın