Ayyy doğruuugörümcesiyle arası iyiymiş. eltisi...
evlenmeden daha görümceye taktınAyyy doğruuu
Kimse de görümcesinden bahsetmemişken ben niye görümce yazdım acaba.
Görümce:Ben ne alaka.sjsjdj
Aynen buSen istesende yapamazsınsiz yeni gelinle bir olun. Büyük gelini çatlatın iyice kıskansın Aklıma Kızılcık Şerbetindeki Nilay geldi aynı senin eltin Eki Görüntüle 3262774
Eyvah ben 10 yıldır bu bölümde hep konu dışı yazdımNevreste konu dışı mesaj sebebiyle aldığınız uyarı/ceza hakkında isimli bir mesaj alabilirsin ha amman dikkat
Bu arada senin gibi nahif ve minnoş bir kadının nasıl oluyor da Samanyolu dizilerindeki kötü kadınlar gibi bir görümcesi olabiliyor yahu. Allah'ım kötü insanların şerrinden sana sığınırız ya Rabbim.
Ayıboluyo amaevlenmeden daha görümceye taktın
Eltiymiş evet. Elti diye yazılır görümce diye okunur sksjsjsjEyvah ben 10 yıldır bu bölümde hep konu dışı yazdım
Eltim varSessizim, kibarım ondan
Bu bölümde bundan sonra hep bdv konuları konuşulacakAyıboluyo ama
Eltiymiş evet. Elti diye yazılır görümce diye okunur sksjsjsj
Aynen ev almadan önce öyle diyorlardıAnne babalarıyla bir kavgaya bakıyor sevmeleri
Öyle olunca da arkadan konuşuyorlar müsrif, çok para harcıyorlar ev sahibi olamıyorlar o yüzden diye, çevremde var biliyorum
Hiç bilmiyorum. Nasıl +18e bağlıyorsunuz anlatsana.aksksjBu bölümde bundan sonra hep bdv konuları konuşulacak
Peki sen bizim arada +18 e bağladığımızı biliyor musun
Genelde konuyu ben başlatıyorum.Hiç bilmiyorum. Nasıl +18e bağlıyorsunuz anlatsana.aksksj
İ nan mamGenelde konuyu ben başlatıyorum.
İnanma zatenİ nan mam
Nevoş kesin hiç evde durmuyor çok geziyor diye de dedikodunu yapıyordur. Allahtan becerikli olduğunu biliyor da yemek yapmıyor, aç bırakıyor diyemezAynen ev almadan önce öyle diyorlardıMüsrifler diye
Oda gezsinNevoş kesin hiç evde durmuyor çok geziyor diye de dedikodunu yapıyordur. Allahtan becerikli olduğunu biliyor da yemek yapmıyor, aç bırakıyor diyemez
Kızları var, Onlar yapar işini der.Oda gezsin
Ya ne yapsam olay oluyordu
O kadar gezmeye evimde düzenliydi
O toplandığımızda yemeğe bulaşığa bile karışmıyor ev işini nasıl yapsınKızları var, Onlar yapar işini der.
Kvnin işi olmuş olsa yardıma gidiyor mu, bir de o konu var. Ben yapıyorum da O yapmıyor Kvnin işini. Bir de o mesele var etiler arasında. Veya Ona maddi destek oldu bana olmadı vs.
Beni mi çekiştiriyorsun elticim ?O toplandığımızda yemeğe bulaşığa bile karışmıyor ev işini nasıl yapsın
Benim kızların iş yapmadığını biliyordu
Yok elticim aşkolsunBeni mi çekiştiriyorsun elticim ?
çok mu titizsin ondan mı yapmıyorlar? genelde öyle olur daO toplandığımızda yemeğe bulaşığa bile karışmıyor ev işini nasıl yapsın
Benim kızların iş yapmadığını biliyordu