kusura bakma güldüm ama tam sinsirella demek kiBunları bana kimse yokken söylüyor genelde telefonda
Eşim boşver ağzının payını ver diyor. Hatta geçen kayınvalideme söylemiş. Oda çok üzülmüş. Şimdi her aradığında sakın üzülme, her şey olur canını bir şeye sıkma diyor. Yani herkes benide onuda biliyor
O nerede yaşıyor? Allah akıl fikir versin, deli midir nedir? Elime verseler de bi yolsam.Aslında önce iyiydik. Daha doğrusu o kıskançlık yapsa da trip atsada ben hep alttan alırdım. Mecburen iyi olurdu
Bir süredir ne yapsam bir şey buluyor. Evim yıkılmış. Canın sağ mı demiyor. Evin ne oldu diyor. Artık güzel evin yok diyorve bunu her aramasında yapıyor. Kızım bundan önce aramasında konuşmaya şahit oldu. Ağzı açık kaldı
Birde ben ne olursa olsun yıkılmam. İçim başka dışım başkaBunu hazmedemiyor.
Niye kız biz eltimle iyiyizdir. Ben severim, hiçbir sorunumuz yoktur. Arkadan konuşma gibi bir şey varsa o konuşuyordur belki, onun garantisini veremem. İnsanlar belli olmuyor malum, bir de her anlamda tarzımız çok farklı. Beğenmediği şeylerim var muhakkak. Ama benim yapabileceğim max dedikodum budur eltimle ilgili sjskskksKıskançlık. Kendini öyle sanarak rahatlatıyor demek ki. Benim bir komşum var eşi rahmetli. 9 okumam olsun 1 eltim olmasın der bazen, saçma bulurdum önceden, kumayla eltiyi nasıl kıyaslarsın diye ama şimdi az çok anlıyorum anlattıkça,çevremdeki elitleri görünce. Kendi yapamadıklarını sen de görünce kıskandı demek ki. Üstüne bir de ailenle gidince hepten çatlamıştır.
insanın ailesi yaa. art niyet kötü birşey gerçektenNiye kız biz eltimle iyiyizdir. Ben severim, hiçbir sorunumuz yoktur. Arkadan konuşma gibi bir şey varsa o konuşuyordur belki, onun garantisini veremem. İnsanlar belli olmuyor malum, bir de her anlamda tarzımız çok farklı. Beğenmediği şeylerim var muhakkak. Ama benim yapabileceğim max dedikodum budur eltimle ilgili sjskskks
Eltimin kızını çok severim mesela, o minnoş da beni sever. Oğluma güzel bir şey alırken bazen onu da düşünür alırım, içimden gelir. Eşim bile düşünmez, kendi yeğeni oysaki. Onunla kan bağı var. Benim öyle bir bağım yok baktığın zaman ama oğlumun kuzeni başlı başına, daha ne olabilir? Ev aldılar evliliklerinin ilk yılında, biz altı yıllık evliyiz, evin hayalini bile kuramıyorum. Allah gönlüne göre versin, daha iyilerini nasip etsin isterim. Niye istemeyeyim ki bende yok diye millette de mi olmasıninsanın ailesi yaa. art niyet kötü birşey gerçekten
aynen öyle canım. insan mutlu olur Allah bana da nasip etsin der. budur yaniEltimin kızını çok severim mesela, o minnoş da beni sever. Oğluma güzel bir şey alırken bazen onu da düşünür alırım, içimden gelir. Eşim bile düşünmez, kendi yeğeni oysaki. Onunla kan bağı var. Benim öyle bir bağım yok baktığın zaman ama oğlumun kuzeni başlı başına, daha ne olabilir? Ev aldılar evliliklerinin ilk yılında, biz altı yıllık evliyiz, evin hayalini bile kuramıyorum. Allah gönlüne göre versin, daha iyilerini nasip etsin isterim. Niye istemeyeyim ki bende yok diye millette de mi olmasın
Aminkusura bakma güldüm ama tam sinsirella demek kiaklı başında insan zaten bunun notunu verir. ama Allah ıslah etsin böyle bir durumda bile bunları söylediği için...
5 elti olunca sorun yok zaten, 1 tane olunca elti büyük sorunKız benim 5 eltim var iyiyiz biz yaaa
Aslında önce iyiydik. Daha doğrusu o kıskançlık yapsa da trip atsada ben hep alttan alırdım. Mecburen iyi olurdu
Bir süredir ne yapsam bir şey buluyor. Evim yıkılmış. Canın sağ mı demiyor. Evin ne oldu diyor. Artık güzel evin yok diyorve bunu her aramasında yapıyor. Kızım bundan önce aramasında konuşmaya şahit oldu. Ağzı açık kaldı
Birde ben ne olursa olsun yıkılmam. İçim başka dışım başkaBunu hazmedemiyor.
Herkes bizim gibi değil işte,dışı başka içi başka. Benim de sorunum yoktu, karışmam da hatta eşimle eltimin arası çok iyi olmasa da yapıcı konuşurdum. Çocuklarını desen çok severim, Onlar da bana yakın davranırdı.Eşim şehir dışındaydı kayınbirader geldi, kv üst katımda. Detayları anlatmayayım yanıma uğradı, annem de gelmişti yanıma, annemin yanında canımı sıkacak sözler söyledi. Eşim aramıştı sonrasında. Durumu anlatınca abisini arayıp kızmış, neden ailemi rahatsız ediyorsun diye. Eltimin kızı aradı babam adına özür dilerim, annem de özürüünü iletiyor vs, tamam dedim, olur öyle şeyler dedim. Birkaç gün sonra görümcem gelmişti, O da görüşmüş Onlarla, sakın inanma, güvenme arkandan neler konuşuyorlar dedi. Hele bir tarafın maddi durumu daha iyiyse, işi gücü yerindeyse çekemiyorlar maalesef.Niye kız biz eltimle iyiyizdir. Ben severim, hiçbir sorunumuz yoktur. Arkadan konuşma gibi bir şey varsa o konuşuyordur belki, onun garantisini veremem. İnsanlar belli olmuyor malum, bir de her anlamda tarzımız çok farklı. Beğenmediği şeylerim var muhakkak. Ama benim yapabileceğim max dedikodum budur eltimle ilgili sjskskks
Oda Malatya'da yı. Biz ev aldık delirdi. Hatta son iki ay haftada iki beni arayıp sen ev aldın biz alamadık. Kocamı ikna edin bizde alalım. Senin semt güzel benimki oradan almıyor vs... Gözü kaldı. O lojmandaydı.O nerede yaşıyor? Allah akıl fikir versin, deli midir nedir? Elime verseler de bi yolsam.
Köyün delisi de bu herhalde. Toksik tip. Hiç muhatap olma bu nedir ya, resmen kötü.Oda Malatya'da yı. Biz ev aldık delirdi. Hatta son iki ay haftada iki beni arayıp sen ev aldın biz alamadık. Kocamı ikna edin bizde alalım. Senin semt güzel benimki oradan almıyor vs... Gözü kaldı. O lojmandaydı.
Onun evde ağır hasarlıydı yakın bir şehre gittiler. Eşyayı çıkardı, kocası yanında, parası bankada
İyi ki biz almadık diyor her aradığında, evin ne oldu diyor. Birgün demedi geçmiş olsunBirde eviniz ortaya dönerse ya hafife dönerse o yıkık evde oturursun diye alttan verdi, ömrümü yedi yani
Birde gülerek ve hmmmmm lar ekleyerek konuşuyorKöyün delisi de bu herhalde. Toksik tip. Hiç muhatap olma bu nedir ya, resmen kötü.
Onun çocuklarıda beni ve eşimi çok seviyor. Hatta kızlara siz çok şanslısınız diyorlar.5 elti olunca sorun yok zaten, 1 tane olunca elti büyük sorun
Herkes bizim gibi değil işte,dışı başka içi başka. Benim de sorunum yoktu, karışmam da hatta eşimle eltimin arası çok iyi olmasa da yapıcı konuşurdum. Çocuklarını desen çok severim, Onlar da bana yakın davranırdı.Eşim şehir dışındaydı kayınbirader geldi, kv üst katımda. Detayları anlatmayayım yanıma uğradı, annem de gelmişti yanıma, annemin yanında canımı sıkacak sözler söyledi. Eşim aramıştı sonrasında. Durumu anlatınca abisini arayıp kızmış, neden ailemi rahatsız ediyorsun diye. Eltimin kızı aradı babam adına özür dilerim, annem de özürüünü iletiyor vs, tamam dedim, olur öyle şeyler dedim. Birkaç gün sonra görümcem gelmişti, O da görüşmüş Onlarla, sakın inanma, güvenme arkandan neler konuşuyorlar dedi. Hele bir tarafın maddi durumu daha iyiyse, işi gücü yerindeyse çekemiyorlar maalesef.
Benim ev 4+1 Di ben ona hep 5+1 evi olsun diye dua ederdim. Hatta bizim semtte çok lüks bir evi alsınlar diye eşine ısrar ettik. Gerçi oda ağır hasarlıEltimin kızını çok severim mesela, o minnoş da beni sever. Oğluma güzel bir şey alırken bazen onu da düşünür alırım, içimden gelir. Eşim bile düşünmez, kendi yeğeni oysaki. Onunla kan bağı var. Benim öyle bir bağım yok baktığın zaman ama oğlumun kuzeni başlı başına, daha ne olabilir? Ev aldılar evliliklerinin ilk yılında, biz altı yıllık evliyiz, evin hayalini bile kuramıyorum. Allah gönlüne göre versin, daha iyilerini nasip etsin isterim. Niye istemeyeyim ki bende yok diye millette de mi olmasın
Gül gül her şey serbestkusura bakma güldüm ama tam sinsirella demek kiaklı başında insan zaten bunun notunu verir. ama Allah ıslah etsin böyle bir durumda bile bunları söylediği için...
Bak seninki de öyleymiş. Ben de kesin olarak diyemiyorum eltimle birbirimizi severiz diye ama iyi geçiniriz, hiçbir problemimiz olmadı şimdiye kadar. Ben severim hatta. Bizde maddi durumu vasat olan benim. Eltimin babası zengin, kendisi evlenmeden önce senelerce çalışmış, birikim yapmış, arabasını almış. Altyapı sağlam olunca hemen ev de aldılar. Ben de avel gibi atanır atanmaz koca buldum, maaştan beş kuruş atmazdım kenara aksksjs. Hal böyleyken nesini çekemeyeyim, malzeme bu bizde.5 elti olunca sorun yok zaten, 1 tane olunca elti büyük sorun
Herkes bizim gibi değil işte,dışı başka içi başka. Benim de sorunum yoktu, karışmam da hatta eşimle eltimin arası çok iyi olmasa da yapıcı konuşurdum. Çocuklarını desen çok severim, Onlar da bana yakın davranırdı.Eşim şehir dışındaydı kayınbirader geldi, kv üst katımda. Detayları anlatmayayım yanıma uğradı, annem de gelmişti yanıma, annemin yanında canımı sıkacak sözler söyledi. Eşim aramıştı sonrasında. Durumu anlatınca abisini arayıp kızmış, neden ailemi rahatsız ediyorsun diye. Eltimin kızı aradı babam adına özür dilerim, annem de özürüünü iletiyor vs, tamam dedim, olur öyle şeyler dedim. Birkaç gün sonra görümcem gelmişti, O da görüşmüş Onlarla, sakın inanma, güvenme arkandan neler konuşuyorlar dedi. Hele bir tarafın maddi durumu daha iyiyse, işi gücü yerindeyse çekemiyorlar maalesef.
Eşi neden almak istemedi? Alacak maddi gücü mü yoktu?Benim ev 4+1 Di ben ona hep 5+1 evi olsun diye dua ederdim. Hatta bizim semtte çok lüks bir evi alsınlar diye eşine ısrar ettik. Gerçi oda ağır hasarlıAlsalardı biz aldırmış olurduk
Lojmandalardı, çıkmayı düşünmüyorlardı. Alıp kiraya vermek saçma geriliyordu. Oda evlerin fiyatları arttıkça geliriyordu. Her görüştüğümüzde evin fiyatını soruyordu.Eşi neden almak istemedi? Alacak maddi gücü mü yoktu?
Burada şikayet edip banlatan da olmaz tam benlik ajajjajsKızlar bdv ye gitmeyin bende hikaye çok
Yarın başka konu anlatayımBurada şikayet edip banlatan da olmaz tam benlik ajajjajs