Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle birinin sözlerini takıp da yıpratma kendini kkızlara da başarılar sınavdaHem patavatsız hem bilerek yapıyor
Böyle şeyleri yıllardır burada açıkta pek konuşmadım. Düşün o kadar beni delirtiyor
Öyle birinin sözlerini takıp da yıpratma kendini kkızlara da başarılar sınavda
Sağ olun kızlarRabbim zihin açıklığı versin nevosbalı Nevreste
Kıskançlık. Kendini öyle sanarak rahatlatıyor demek ki. Benim bir komşum var eşi rahmetli. 9 okumam olsun 1 eltim olmasın der bazen, saçma bulurdum önceden, kumayla eltiyi nasıl kıyaslarsın diye ama şimdi az çok anlıyorum anlattıkça,çevremdeki elitleri görünce. Kendi yapamadıklarını sen de görünce kıskandı demek ki. Üstüne bir de ailenle gidince hepten çatlamıştır.Eeee sen burada sosyaldin, çevren çoktu Şimdi evde kös kös oturuyorsun ayyy yazık dedi
Beni tanımadığı çok belli
Kız benim 5 eltim var iyiyiz biz yaaaKıskançlık. Kendini öyle sanarak rahatlatıyor demek ki. Benim bir komşum var eşi rahmetli. 9 okumam olsun 1 eltim olmasın der bazen, saçma bulurdum önceden, kumayla eltiyi nasıl kıyaslarsın diye ama şimdi az çok anlıyorum anlattıkça,çevremdeki elitleri görünce. Kendi yapamadıklarını sen de görünce kıskandı demek ki. Üstüne bir de ailenle gidince hepten çatlamıştır.
Aslında önce iyiydik. Daha doğrusu o kıskançlık yapsa da trip atsada ben hep alttan alırdım. Mecburen iyi olurduKıskançlık. Kendini öyle sanarak rahatlatıyor demek ki. Benim bir komşum var eşi rahmetli. 9 okumam olsun 1 eltim olmasın der bazen, saçma bulurdum önceden, kumayla eltiyi nasıl kıyaslarsın diye ama şimdi az çok anlıyorum anlattıkça,çevremdeki elitleri görünce. Kendi yapamadıklarını sen de görünce kıskandı demek ki. Üstüne bir de ailenle gidince hepten çatlamıştır.
Bizde iyiydikKız benim 5 eltim var iyiyiz biz yaaa
Sen istediğin kadar iyi ol ,karşı tarafın kalbi kötüyse asla aran iyi kalmıyor.Bizde iyiydik
Aynen aşkomSen istediğin kadar iyi ol ,karşı tarafın kalbi kötüyse asla aran iyi kalmıyor.
Kötü gün de görmek lazım aslında bu sene değişirler belki öncesinde süt yumurta peynir hep benden giderdi hatta ilk defa bu sene kurban parası verdiler bizde yetiştiği için eşim para almıyorduBizde iyiydik
Boşver aşkom ,sen kendini üzme,değmez hayat senin için çok güzel olacak eminim ve de inşallahAynen aşkom
Kötü gün önemli canımKötü gün de görmek lazım aslında bu sene değişirler belki öncesinde süt yumurta peynir hep benden giderdi hatta ilk defa bu sene kurban parası verdiler bizde yetiştiği için eşim para almıyordu
İnşallah aşkomBoşver aşkom ,sen kendini üzme,değmez hayat senin için çok güzel olacak eminim ve de inşallah
Amin aşkomİnşallah aşkom
hasta ruhlu demek ki mümkün olduğunca uzak dur kuzum. kayınbiraderin ve eşin ne diyor?Aslında önce iyiydik. Daha doğrusu o kıskançlık yapsa da trip atsada ben hep alttan alırdım. Mecburen iyi olurdu
Bir süredir ne yapsam bir şey buluyor. Evim yıkılmış. Canın sağ mı demiyor. Evin ne oldu diyor. Artık güzel evin yok diyorve bunu her aramasında yapıyor. Kızım bundan önce aramasında konuşmaya şahit oldu. Ağzı açık kaldı
Birde ben ne olursa olsun yıkılmam. İçim başka dışım başkaBunu hazmedemiyor.
Bunları bana kimse yokken söylüyor genelde telefondahasta ruhlu demek ki mümkün olduğunca uzak dur kuzum. kayınbiraderin ve eşin ne diyor?