Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Allah var canım ben ona dayandım
Sen doğru dur eğri belasını bulur
İnşallah ablacım görelim artık eğrinin belasını bulduğunuda herşey ahirete kalmasin
Canım ablam beniiim sen gerçekten çok güçlüsün hep böyle ol hep mutlu ol
Boş tenekeden çok ses çıkar onun durum bu.

Allah razı olsun canım benim
İnsan bundan nasıl mutlu olabilir

Şuan bile çekemiyor içinde neler varmış, neler biriktirmiş. Düşmanı uzakta aramayacaksın

Oysa kıskanılacak bir şeyim yok
Çok amin
Bu yıl umudumuz yok. Hatta önümüzdeki yıl için dershaneye bile yazdırdık
Canları sağ olsun abla inşallah herşey düzelir .Bu yıl böyle oldu artık yarın ne olacağımızın garantisi yokki işte. Bunlarda geçecek

Allah razı olsun canım benim
İnsan bundan nasıl mutlu olabilirEki Görüntüle 3262508 Eki Görüntüle 3262509
Çok kötü olmuş kolay değil ki abla sana ne desem boş kelimeler az kalır yanı yaşayan bilir Elbet geçecek sarılacak yaralar . inşallah bir an önce yapıp bitirirler evleri insanlar kendi evlerine döner yeniden daha güzel olur herşey
Çok şükür ki sağ çıktınız çok şükür

Ahhh canım evin tamamı böyle eşyalar içinde kırık, dökükİnsan demez mi çok şükür canınız sağ hepsi yerine gelir. Ama hiç demedi
Çok şükür canım Eşime de diyorum. Canımız sağ, elimiz, ayağımız sağlam
Ben ne olursa olsun yanındayım. Ev vermeseler ne olurYarına çıkacağımızın garantisi var mı
Ben çok şükür hala dimdik ayaktayım
Sevinenler düşünsün değil mi

Bu kadar kötü ve fesat düşünce, en başta insanın kendini yorar. sonra karşındakileri...
Korkunç bir kıskançlık seziyorum Öyle değil mi

Ben burdan kötü oldum görünce ,Başkasının acısına nasıl sevinebilir ki insan aklım almıyor benim.Körelmiş vicdanlarına merhamet versin Rabbim.Kimin ne olacağını Rabbim bilir.
Allah'ın izni ile herşeyin üstesinden gelirsiniz herşey yerinede konur hemde daha iyisi konur yeter ki birlikte olun, sağ olun ablam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…