İnşallah ablacım görelim artık eğrinin belasını bulduğunuda herşey ahirete kalmasinAllah var canımben ona dayandım
Sen doğru dur eğri belasını bulur
Allah razı olsun canım benimİnşallah ablacım görelim artık eğrinin belasını bulduğunuda herşey ahirete kalmasin
Canım ablam beniiim sen gerçekten çok güçlüsün hep böyle ol hep mutlu ol
Boş tenekeden çok ses çıkar onun durum bu.
Şuan bile çekemiyor içinde neler varmış, neler biriktirmiş. Düşmanı uzakta aramayacaksınAynen beni boş sanıyor. Oysa ben zaman bulamıyorum yine yoğunum. Kendim için olmasa bile oğlumu okula, kursa götürdüm. Oralarda bile kendime arkadaşlar edindim. Kursu hiç söylemiyorum.
Evi soruyordu konuyu değiştirdim
O böyle yaptıkça benim ev güzelleşiyor
Canları sağ olsun abla inşallah herşey düzelir .Bu yıl böyle oldu artık yarın ne olacağımızın garantisi yokki işte. Bunlarda geçecekOysa kıskanılacak bir şeyim yok
Çok amin
Bu yıl umudumuz yok. Hatta önümüzdeki yıl için dershaneye bile yazdırdık
Oysa ben ona hep destek oldumŞuan bile çekemiyor içinde neler varmış, neler biriktirmiş. Düşmanı uzakta aramayacaksın
Onların evi yok ya. Sizin de olmasın istiyorAllah razı olsun canım benim
İnsan bundan nasıl mutlu olabilirEki Görüntüle 3262508 Eki Görüntüle 3262509
İnşallah canım benimCanları sağ olsun abla inşallah herşey düzelir .Bu yıl böyle oldu artık yarın ne olacağımızın garantisi yokki işte. Bunlarda geçecek
Daha güzeli olsun, villalarda otursunOnların evi yok ya. Sizin de olmasın istiyorvicdansız
İyilikten maraz doğar nevoş. İyilerin kıymeti yokOysa ben ona hep destek oldum
Allah biliyorİyilikten maraz doğar nevoş. İyilerin kıymeti yok
Öyle tabi. Rabbim size güzel hayırlı kapılar açsınAllah biliyor
Çok aminÖyle tabi. Rabbim size güzel hayırlı kapılar açsın
Çok kötü olmuşAllah razı olsun canım benim
Ahhh canım evin tamamı böyle eşyalar içinde kırık, dökükÇok kötü olmuşkolay değil ki abla sana ne desem boş kelimeler az kalır yanı yaşayan bilir Elbet geçecek sarılacak yaralar . inşallah bir an önce yapıp bitirirler evleri insanlar kendi evlerine döner yeniden daha güzel olur herşey
Çok şükür ki sağ çıktınız çok şükür
Sizin ev mi canım?Allah razı olsun canım benim
Bu kadar kötü ve fesat düşünce, en başta insanın kendini yorar. sonra karşındakileri...Ahhh canım evin tamamı böyle eşyalar içinde kırık, dökükİnsan demez mi çok şükür canınız sağ hepsi yerine gelir. Ama hiç demedi
Çok şükür canımEşime de diyorum. Canımız sağ, elimiz, ayağımız sağlam
Ben ne olursa olsun yanındayım. Ev vermeseler ne olurYarına çıkacağımızın garantisi var mı
Ben çok şükür hala dimdik ayaktayım
Sevinenler düşünsün değil mi
Evet canım bizim evSizin ev mi canım?
Aynen öyle canımBu kadar kötü ve fesat düşünce, en başta insanın kendini yorar. sonra karşındakileri...
Korkunç bir kıskançlık seziyorumÖyle değil mi
Ben burdan kötü oldum görünceAhhh canım evin tamamı böyle eşyalar içinde kırık, dökükİnsan demez mi çok şükür canınız sağ hepsi yerine gelir. Ama hiç demedi
Çok şükür canımEşime de diyorum. Canımız sağ, elimiz, ayağımız sağlam
Ben ne olursa olsun yanındayım. Ev vermeseler ne olurYarına çıkacağımızın garantisi var mı
Ben çok şükür hala dimdik ayaktayım
Sevinenler düşünsün değil mi