- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Salı akşamı geliyorKazanan belli sıradaki konu gelsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı akşamı geliyorKazanan belli sıradaki konu gelsinnn
Kriterlere uyuyorsun29yeni adim attik
Bu sefer almak istiyorum alıyım di mi 1 sene oldu ahsjxhxSalı akşamı geliyor
Ben bile bilmiyorum kime verdigimi boş verBu arada tarifime mi oy vermişsin diye baktım, onu hatırladın sandım vermemişsin, arkadaşlar yanlış anlamasın
Yani ben lazım değil miyim?Yaş kaç bize yeni çıtırlar lazım
AzerbaycanMemlekete nire
Canım benim çok teşekkür ederim, yarın akşam kesinleşirBi geldin pir geldin güzelim ASSOSyal
Evlene bilirmiyiz yaniKriterlere uyuyorsun
Senin tarifi kv göstermistim o bile dedi bana sen elendin bastan diye BhzhxjjxjCanım benim çok teşekkür ederim, yarın akşam kesinleşir
Biz burada yaşlandık yeni körpeler lazımYani ben lazım değil miyim?
Yaaaa hain domdom kvSenin tarifi kv göstermistim o bile dedi bana sen elendin bastan diye Bhzhxjjxj
Yok ben senin teyzen sayılırımEvlene bilirmiyiz yani
Kız niye öyle bakıyorsun, üzülüyorsunBen bana oy verilmemiş diye üzülmedim ki, yanlış anlaşılma olmasın diye şeyettim. Herkes hangi tarifi beğendiyse ona verecek tabii kiBen bile bilmiyorum kime verdigimi boş ver
E haksız değil amaYaaaa hain domdom kv
Teyze mi aşk olsun burası hep çıtır kaynıyorYok ben senin teyzen sayılırım
Ama buraya çok uygunsun
Eneeee, kardeş ülkeAzerbaycan
Ben üzülüyorum ya herkese oy vermek geliyor içimden çünki napimama işte yapacak birsey yokKız niye öyle bakıyorsun, üzülüyorsunBen bana oy verilmemiş diye üzülmedim ki, yanlış anlaşılma olmasın diye şeyettim. Herkes hangi tarifi beğendiyse ona verecek tabii ki
Orası öyleTeyze mi aşk olsun burası hep çıtır kaynıyor
Eneeee, kardeş ülke
Önceden Azeri arkadaşımız da vardı yarışmacı. Esli adı Azerin tanır mıydın?