• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    361
  • Anket Kapalı .
Ay iyi olmana sevındım tabi yavas yavas normale dönersin ufacık işlemler bile insanı ne kadar yoruyor maşallah 13 günde sen guzel toparlamıssın🥰🙏🏼 yeni kategorı için ipin ucu göründü mü :rapci:
Çok şükür canım 🥰
İpucu yok 🤷😁

Oy verirken tarif adı yazdığı için kişi isimlerini aklımda tutmama gerek yok. HDD dolu, kasıyor zaten 🤣
Oy verdiklerimi bilmek istiyorum ama biri kim hala bilmiyorum :KK70: benim unutkanlık şaka mı neyse ki geri kalan 3 oyu biliyorum kim aferin bana:nazar::eek:

Kopya çekeyim dedim, olmadı sanki 🙄
Screenshot_20240930-001431_Chrome.jpg

Şimdi baktım 15 tanesini tanıdım. Devamlı katılan arkadaşların tarifinden eminim. Diğerlerini nixki emin olamadım. 🙃
Işte ben buralara yeni dahil oldum ondan aklimda tutamiyorum fazla beynim dolu çünki çocuklar bende akıl bırakmadı:KK43:

Oy verdiklerimi bilmek istiyorum ama biri kim hala bilmiyorum :KK70: benim unutkanlık şaka mı neyse ki geri kalan 3 oyu biliyorum kim aferin bana:nazar::eek:
Kime verdin acaba bende merak ettim şimdi 🤣 herkesin oyunu görebiliyorsun biliyorsun dimi bebiş 🤣

Back