- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.059
- 43
Çok şükür canımAy iyi olmana sevındım tabi yavas yavas normale dönersin ufacık işlemler bile insanı ne kadar yoruyor maşallah 13 günde sen guzel toparlamıssın yeni kategorı için ipin ucu göründü mü
İpucu yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canımAy iyi olmana sevındım tabi yavas yavas normale dönersin ufacık işlemler bile insanı ne kadar yoruyor maşallah 13 günde sen guzel toparlamıssın yeni kategorı için ipin ucu göründü mü
Bu ay tatlı yaptık ordikusum olmaz oSütlü tatlılar?
Benim için değilYaaaa ne kadar güzel
Yarışmada olduğum halde ben bile hangisi kime ait hatırlamıyorum 5 kişininki aklımda sadece
Şimdi baktım 15 tanesini tanıdım. Devamlı katılan arkadaşların tarifinden eminim. Diğerlerini nixki emin olamadım.deynepnaz Bak kınama benii tek unutkan ben degilim
Bazen göstertir aslın bi ip fotosu atarakGöstertmiyor
Oy verdiklerimi bilmek istiyorum ama biri kim hala bilmiyorum benim unutkanlık şaka mı neyse ki geri kalan 3 oyu biliyorum kim aferin banaOy verirken tarif adı yazdığı için kişi isimlerini aklımda tutmama gerek yok. HDD dolu, kasıyor zaten
Sanki ultrasonda cinsiyet bakıyorsunGöstertmiyor
Işte ben buralara yeni dahil oldum ondan aklimda tutamiyorum fazla beynim dolu çünki çocuklar bende akıl bırakmadıŞimdi baktım 15 tanesini tanıdım. Devamlı katılan arkadaşların tarifinden eminim. Diğerlerini nixki emin olamadım.
İlk sayfada oy verdiğin kurabiyenin linkine tıklarsan bulursun kim olduğunuOy verdiklerimi bilmek istiyorum ama biri kim hala bilmiyorum benim unutkanlık şaka mı neyse ki geri kalan 3 oyu biliyorum kim aferin bana
Hem fırında hem ocakta pişermiş. Bu kadarBazen göstertir aslın bi ip fotosu atarak
Yani her şey olabilirHem fırında hem ocakta pişermiş. Bu kadar
3 haftalık bebeden cinsiyet tahmini yapmak bile daha kolaySanki ultrasonda cinsiyet bakıyorsun
Kimde akıl bırakıyorlar kiIşte ben buralara yeni dahil oldum ondan aklimda tutamiyorum fazla beynim dolu çünki çocuklar bende akıl bırakmadı
Teşekkürler bulurum şimdiİlk sayfada oy verdiğin kurabiyenin linkine tıklarsan bulursun kim olduğunu
Rica ederimTeşekkürler bulurum şimdi
Incirli cevizli kurabiye keşke söyleseymişim dogru hatırlamışım hala umut varKimse akıl bırakıyorlar ki
Kime verdin acaba bende merak ettim şimdi herkesin oyunu görebiliyorsun biliyorsun dimi bebişOy verdiklerimi bilmek istiyorum ama biri kim hala bilmiyorum benim unutkanlık şaka mı neyse ki geri kalan 3 oyu biliyorum kim aferin bana
O kadar da abartmayalım3 haftalık bebeden cinsiyet tahmini yapmak bile daha kolay
O kadar da degil hocaam o kadarda degill. Biliyorum tabi teknolijiyle aram süperdir ama unutkanlık var işte aklimda tutamam pek.Kime verdin acaba bende merak ettim şimdi herkesin oyunu görebiliyorsun biliyorsun dimi bebiş