- 5 Mayıs 2020
- 12.738
- 39.468
Kandırıyor o bana inanınDoğru söylüyorsun
Ama yine de çok güvenme. Geçen gün farklı bir kategoriden bahsedildi, onun da 2.harfi a, yeşil ışık yaktı sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandırıyor o bana inanınDoğru söylüyorsun
Ama yine de çok güvenme. Geçen gün farklı bir kategoriden bahsedildi, onun da 2.harfi a, yeşil ışık yaktı sanki
Makarnada birinciliğim var aynısını yine yaparımMakarna olduğuna ikna oldum
Bırak, bırak. Makarna tarifi arayıp dursun. Bir rakip eleriz
Onlar et yemekleri tercih ediyordurEniştelerden kategori önerisi bile alıyoruz
Görürsün merak etme,gerçekten duygu olarak çok farklı oluyorİnşallah görürüm o günleri. Kimbilir ne güzel duygudur torun sevgisi
Oooo sen gelene kadar Assosyal yakaladı seni Cevize veren sana da oy veriyor
Nomıssız güzel sunmuş
Haklısın doğru söylüyorsun, ben de inanmış gibi yapayımMakarna olduğuna ikna oldum
Bırak, bırak. Makarna tarifi arayıp dursun. Bir rakip eleriz
Tabii ki sana inanıyorum.Kandırıyor o bana inanın
Benim deynepnaz kurallarım var. 1.de olsam yaptığım tarifi bir daha yapmamMakarnada birinciliğim var aynısını yine yaparım
Ben tabi kiNevoş hiç makarna havamda değilim diyor Hanginiz sağ gösterip sol vuraraksınız bakalım
Cevabi soruda olan bir soruBen tabi ki
Ben tabi ki
Aynen Jennam itiraf gibi bir şey oldu buCevabi soruda olan bir soru
Ben makarna dedim mi Hayır tabi kiAynen Jennam itiraf gibi bir şey oldu bu
Bence de Deyno'mAynen Jennam itiraf gibi bir şey oldu bu
İkinci harf A denince makarna sanmışlar, sanki ikinci harf kesin Adaha kaç harf değişir, ohoooBen makarna dedim mi Hayır tabi ki
Ben içinde A var dedim miİkinci harf A denince makarna sanmışlar, sanki ikinci harf kesin Adaha kaç harf değişir, ohooo
Nasıl anlamak isterlerse öyle zaten seni biraz tanısalar bilirler ki sen A dediysen ,o kesin Ö'dürBen içinde A var dedim mi
Aşko yaNasıl anlamak isterlerse öyle zaten seni biraz tanısalar bilirler ki sen A dediysen ,o kesin Ö'dür
Buyrun benim aşkoAşko ya