- 28 Haziran 2011
- 59.375
- 149.818
NAzom sen bana kızdın mı yaO kadar da abartmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NAzom sen bana kızdın mı yaO kadar da abartmayalım
Biraz kendini tanıtır mısın Burada başlayalımIşte ben buralara yeni dahil oldum ondan aklimda tutamiyorum fazla beynim dolu çünki çocuklar bende akıl bırakmadı
Oh bana bi rahatlama geldi kuzuO kadar da degil hocaam o kadarda degill. Biliyorum tabi teknolijiyle aram süperdir ama unutkanlık var işte aklimda tutamam pek.
Fotoğraflara bakınca mı tanıdın beniIncirli cevizli kurabiye keşke söyleseymişim dogru hatırlamışım hala umut var
Bende unutuyorum, b12 eksikO kadar da degil hocaam o kadarda degill. Biliyorum tabi teknolijiyle aram süperdir ama unutkanlık var işte aklimda tutamam pek.
Ne desem şimdi bilemedimkendimi evlilik programında hissettim anlikBiraz kendini tanıtır mısın Burada başlayalım
Ben seni gibi tatlış birine nasıl kızarımNAzom sen bana kızdın mı ya
Vur dedik sende öldürdün canım yaOh bana bi rahatlama geldi kuzu
Ya valla yok incirli kurabiye yaptigini biliyordum ama ya yanlış hatirliyorsam diye kesinleştirmek istedim hata olmasin diyeFotoğraflara bakınca mı tanıdın beni
Evlisin, iki çocuk var, ev hanımısın ya da izindesin. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorsun gibi gibiNe desem şimdi bilemedimkendimi evlilik programında hissettim anlik
Ben şifrelerimi unutuyorum en çok şifre degişmekten bıktım telefonumdaBende unutuyorum, b12 eksik
Yeni taşındım, eşyaları koyduğum her şeyi evdekilere söyledim. Söylemediklerimi bulamıyoruz
Klasik şifrelerim var onları unutmamBen şifrelerimi unutuyorum en çok şifre degişmekten bıktım telefonumda
Yaaa canım nazom yaaBen seni gibi tatlış birine nasıl kızarım
Niye yanlış anlaşıldım ki
Bu arada tarifime mi oy vermişsin diye baktım, onu hatırladın sandım vermemişsin, arkadaşlar yanlış anlamasınO kadar da degil hocaam o kadarda degill. Biliyorum tabi teknolijiyle aram süperdir ama unutkanlık var işte aklimda tutamam pek.
Evliyim iki çocugum var ev hanımıyım şuanlık ama iş hayatina atılmayıda düşünüyorum bebeler büyüyünce.Evlisin, iki çocuk var, ev hanımısın ya da izindesin. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorsun gibi gibi
Yaş kaç bize yeni çıtırlar lazımEvliyim iki çocugum var ev hanımıyım şuanlık ama iş hayatina atılmayıda düşünüyorum bebeler büyüyünce.
Sen bana bakma beybiVur dedik sende öldürdün canım ya
Memlekete nireEvliyim iki çocugum var ev hanımıyım şuanlık ama iş hayatina atılmayıda düşünüyorum bebeler büyüyünce.
29yeni adim attikYaş kaç bize yeni çıtırlar lazım