den_is in küçük bahçeli evi

resimlere bakılınca çok şirin ve sıcak bir hava yansıyor,evinizi ve tarzınızı çok beğendim...:nazar:
eviniz küçük olsa da, içindeki mutluluk ve huzur büyük olsun... herşey gönlünüzce olsun...:KK16:

Son düzenleme:
Çok hoş ve sade bir ev .Bahçeni de cok sevdim.Mutlulukla,huzurla ,sağlıkla otur inşallah :nazar:

resimlere bakılınca çok şirin ve sıcak bir hava yansıyor,evinizi ve tarzınızı çok beğendim...:nazar:
eviniz küçük olsa da, içindeki mutluluk ve huzur büyük olsun... herşey gönlünüzce olsun...:KK16:

çok teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun inş :KK16:

Çok hoş ve sade bir ev .Bahçeni de cok sevdim.Mutlulukla,huzurla ,sağlıkla otur inşallah :nazar:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için beğenmene sevindim :KK16:

tek kelimeyle şahane bir evin var ne diyelim benim de hayalım kucuk ama zevkıme gore bır ev nıyeyse buyuk evden nefret edıyorum çalışan bır bayan olarak..allah olmayanlara da versın dıyelım....gule gule otur:KK31:

tek kelimeyle şahane bir evin var ne diyelim benim de hayalım kucuk ama zevkıme gore bır ev nıyeyse buyuk evden nefret edıyorum çalışan bır bayan olarak..allah olmayanlara da versın dıyelım....gule gule otur:KK31:

küçük ev biçok anlamda avantaj gerçekten özellikle temizlik :KK9:sonra kaynanam yer yok diye çok kalamıyo vs..iyi yani :KK9: allah sanada nasip etsin inş en yakın zamanda :KK16:

Çok beğendim canım evini... Emek vermişsin ama değmiş..Ayrıca yeride çok güzelmiş Cihangiri bende çok severim..Küçük ve Şirin evinde mutluluklar canım....

Çok beğendim canım evini... Emek vermişsin ama değmiş..Ayrıca yeride çok güzelmiş Cihangiri bende çok severim..Küçük ve Şirin evinde mutluluklar canım....

kırıp dökmesiyle herşeyiyle çok uğraştık ama böyle güzel yorumlar alınca hepsine değmiş diyorum çok teşekkür ederim :KK16:

süper bahçeye bayıldım özellikle istanbulda bina yığınlarının arasında kaldım banada öyle bir ev lazım :KK70: güle güle otur

süper bahçeye bayıldım özellikle istanbulda bina yığınlarının arasında kaldım banada öyle bir ev lazım :KK70: güle güle otur

teşekkür ederim :KK34:bende istanbulun göbeğinde bina yığınlarının arasındayım ama bahçem olduğu için daha az hissediyorum kasveti tabii:nazar:

ilk önce maşallah,sübhanallah diyelim.
Allah nazarlardan saklasın inş.

çok sevdim evini.
ilk önce resimlere bakınca kesin dedim yabancı ülkede.
böyle kapısını aç huzur dolsun içine gibi bişiy olmuş.
yeni gelin evinden zorunluluklardan çok uzak herşey belli oluyor bu.
zaten herkesinde söyldiği gibi bahçen 5 odalı bir eve bedel:)
ben şeyi merak ettim ,bahçe üst kattakiler tarafından görülüyor mu acaba.
kısacası ikeanın odacıklarında gezdim gibi oldum.
aslında söyleyecek bişiyler var içimde ama şimdilik yazıya dökemedim,mutluluk huzurla güle güle oturun inş...

ilk önce maşallah,sübhanallah diyelim.
Allah nazarlardan saklasın inş.

çok sevdim evini.
ilk önce resimlere bakınca kesin dedim yabancı ülkede.
böyle kapısını aç huzur dolsun içine gibi bişiy olmuş.
yeni gelin evinden zorunluluklardan çok uzak herşey belli oluyor bu.
zaten herkesinde söyldiği gibi bahçen 5 odalı bir eve bedel:)
ben şeyi merak ettim ,bahçe üst kattakiler tarafından görülüyor mu acaba.
kısacası ikeanın odacıklarında gezdim gibi oldum.
aslında söyleyecek bişiyler var içimde ama şimdilik yazıya dökemedim,mutluluk huzurla güle güle oturun inş...

Öncelikle bu güzel tespitlerin ve uzun uzun yazıp uğraştığın için teşekkür ederim :KK16: bahçe üst kattakiler tarafından görünüyo tabiiki normalde ama ben tenteyle bu sorunu çözdüm :KK3:şimdilik yazıya dökemediklerinide duymak isterim bi ara dilersen :KK34:

Öncelikle bu güzel tespitlerin ve uzun uzun yazıp uğraştığın için teşekkür ederim :KK16: bahçe üst kattakiler tarafından görünüyo tabiiki normalde ama ben tenteyle bu sorunu çözdüm :KK3:şimdilik yazıya dökemediklerinide duymak isterim bi ara dilersen :KK34:

tente süper bir çözüm olmuş,bayıldım.
bahçede şöyle keyif yaptığımı düşündüm bir an,rahatsız olurdum yukardan.
ama şimdi kendi dünyanız gibi olmuş,kimselerle alakası yok,süperrrr.
apaydınlık ev ,huzur dolu ki umarım görünüşü gibi içindede bir ömür eşinle mutlulukla yaşarsın.
bahçe için duvara resim asma fikri bana sıcak gelmedi.
şuanda ki duvar taşların çok hoş bir hava katmış,çok gerek olursa objelerle süslenebilir bence.
bütün olarak ev birbirine çok uyumlu.
yineliyorum.
musmutlu oturun evceğizinizde.

unutmadan profilinden gelin resimlerinede baktım,çok güzel bir gelin olmuşsun:KK54:

apaydınlık ev ,huzur dolu ki umarım görünüşü gibi içindede bir ömür eşinle mutlulukla yaşarsın.
şuanda ki duvar taşların çok hoş bir hava katmış,çok gerek olursa objelerle süslenebilir bence.
yineliyorum.

unutmadan profilinden gelin resimlerinede baktım,çok güzel bir gelin olmuşsun:KK54:

7 yıl birliktelikten sonra evlendik 7 ay oldu çoooook mutluyum dileklerindeki gibi hep böyle gider umarım çok teşekkür ederim..gelinlik yorumun içinde ayrıca teşekkürler :KK16::KK16:

yineliyorum.

7 yıl birliktelikten sonra evlendik 7 ay oldu çoooook mutluyum dileklerindeki gibi hep böyle gider umarım çok teşekkür ederim..gelinlik yorumun içinde ayrıca teşekkürler :KK16::KK16:

Son düzenleme:
yineliyorum.

Çok şirin ve sıcak görünen bir ev. İçinde hep mutlu ve huzurlu yaşamanızı dilerim.

İşte sıcacık evlerden biri daha
Allah iyi günlerde güle güle oturmayı nasip etsin , çok cici bir ev :nazar:

Allah nazarlardan korusun çok güzel,çok sade ve çok temiz bir ev,kırmızı mutfak yardımcılarına bayıldım:)
Güle güle otur canım,bahçen çok güzeell,yazın ordan çıkmassınız zaten:)
Bu arada da çok güzel bir gelin olmuşsun,evinde senin gibi çok cici,ay ben çok beğendim seni vve evini,maşallah:nazar::129:

X