den_is in küçük bahçeli evi

Çok tarz ,çok kişilikli bir ev döşemişsiniz.Zevkiniz çok hoş.Güle güle oturun.Karyolayı soracaktım ben de İkea imiş cevaplamışsınız.Benim salonuma da bakıp yorum yaparsanız sevinirim. http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...-beyaz-salonumyorum-oneri-cok-iyi-olur-2.html ilk sayfalar katalog görüntüleri vs.Yerleşmiş ve en son hali 2. sayfada.

teşekkür ederim güzel yorumun için...salonuna gelince ortaya bi sehpa koymalısın çok atıl bi alan olmuş.bütünlüğü sağlıcaktır beyaz kalın ayaklı bi sehpa.tabi bu benim fikrim güle güle oturun :KK16:

Eviniz çok güzel sade ama çok şık. Mutfak çekmecesindeki çatal kaşık düzenleyicisini nerden aldınız acaba çok hoşuma gitti çok düzenli duruyor kaşık çatallarınız..

Eviniz çok güzel sade ama çok şık. Mutfak çekmecesindeki çatal kaşık düzenleyicisini nerden aldınız acaba çok hoşuma gitti çok düzenli duruyor kaşık çatallarınız..

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim..soruna gelince..onu biyerden almadım kaşık çatal takımları zaten sandığın yada kutunun içinde öyle satılıyo sadece içinden çıkarmadım iyi fikir ama dimi :KK66:)

Bende onlara benzettim ama yinede bir sorayım dedim gerçekten süper fikir çok düzenli durmuş kaşıklar çekmecede :KK9:

ben beğendim çok tatlı güle güle oturursun insallah :)

çokk çoook çoook begendım. gercekten huzur verıcı hem şık hem sade . göz yormuyor.
herseyıyle coook şirin bi ev =) güle güle oturun cnm

Evine bayıldım canım, harika döşemişsiniz.
Hele bahçe... toprağın üzerini kapatıp ahşap yapmanız süper bir fikir. çünkü onun temizliğiyle uğraşmazsın
ve istediğin gibi dekore edersin. yapay ağaçlar bile olabilir. çalışan insanlar olduğumuz için bitkilerle uğraşmak zor oluyor malesef.
Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin, evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah.

Evine bayıldım canım, harika döşemişsiniz.
Hele bahçe... toprağın üzerini kapatıp ahşap yapmanız süper bir fikir. çünkü onun temizliğiyle uğraşmazsın
ve istediğin gibi dekore edersin. yapay ağaçlar bile olabilir. çalışan insanlar olduğumuz için bitkilerle uğraşmak zor oluyor malesef.
Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin, evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah.

evet bende toprakla uğraşmak istemedim.bayrama kadar bahçenin duvar taşlarını değiştiriyorum ve tabii dekorunada bikaç ekleme yapıcam resim yüklerim belki:KK16:herşey bana ait bu evde bu yüzden güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim güzel yorumun ve iyi dileklerin için

X