Delirmek üzereyim Ne oluyor !!!

Kardeşime defalarca kızdım annemde bende ama dinlemedi bizi evden kimden para alirsa sabah bir uyanıyorum hesap karti kk yok sonra olay çıkardığımız da oturuyor ağlıyor. ..bu kadar olmaz dediğimde işe girip oduyecem demeye başlıyor artik kardeşimin de yalanci düzenbaz olduğunu düşünüyorum

Kusura bakma ama kizkardesin okumayacak.Baska hayaller pesinde.Elin gavuruna da nasil guvendiyse.Ailenizde karsi ustelik kizkardesin de bunu biliyor,olmayacak duaya amin demis resmen.Ya da bastan beri ciddi dusunmuyorlardi zaten.

Git annene babana şöyleyken böyle diye anlat yoksa kardeşin adam olmaz, akıllanmaz. Ayrılsınlar gitsin. Kökten kes ne bekliyorsunuz?
Ben noktayı koydum ayrıldım diyor inanmıyorum ona anneme söyledim büyük kıyamet kopacak zaten işte birlikte olmuslarsa aileme karşı nasil koruyacam onu mesele bu para adamın evli olması umrumda değil

Ben noktayı koydum ayrıldım diyor inanmıyorum ona anneme söyledim büyük kıyamet kopacak zaten işte birlikte olmuslarsa aileme karşı nasil koruyacam onu mesele bu para adamın evli olması umrumda değil

Birlikte olmussa olmus bu saatten sonra
Siz ailenize soyleseniz cift dikis atilmiyor yani !!
Ne gerek vae.

Bundan sonra hiç bir maddi yardım yapmayın, kesin evli olduğunu düşünüyorum. Parasını onlara gönderiyor, burada da bir güzel sizden geçiniyor. Eger maddi destek kesilirse adam ortadan kaybolabilir. Kardesinizde birlikte olduysa kendi sorunu, ben olsam aileme söylemezdim.

Cok zor isiniz ama saklayin kartlarinizi gerekirse yastifinizin altina koyun mudahale etmeniz lazim durumuna birakin aglasin , aglayarak ölmez kimse merak etmeyin

Allah aşkına hadi kardeşiniz saf siz ondan beter.ne diye elin adamına para yediriyorsunuz.valla çarparım öyle kardeşe. ikide bir sevgilisi için beni tırtıklayacak bende ses etmicem!! Karıkoca dolandırıcılar belliki

Belli ki derdi para. Para vermeyi bırakın bakın nasıl terkediyor kız kardeşinizi. Kardeşinize de diyecek bir şey yok. Akılsızlığının bedelini elbet öder,bu da ona acı bir ders olur.

Zaten kestik kardeşim hepimizi kandırdı. ..

Cok pis dolandırilmissiniz bence. Gecmis olsun umarim kardeşiniz en kisa surede kurtulur .

Vhalla boyle kardesi alir siddet manyagi yaparim...kimse kusura kalmasin...
Sen su kardesi bugun bunfan kurtarsan yarin otekine bulasilir...size zarari olmasa bari...su an acayip siddet yanlisiyim

Cok zor isiniz ama saklayin kartlarinizi gerekirse yastifinizin altina koyun mudahale etmeniz lazim durumuna birakin aglasin , aglayarak ölmez kimse merak etmeyin
Kartlarda limit yok hepsini tl arkasına koydum surekli kontrol ediyorum

Karı koca dolandırıcılar demek ki..
Kız kardeşimi gerekirse eve kilitler o adamla görüştürmezdim sanırım, bile bile kendini ateşe atıyor ya.. para filan verme kardeşine, kartını geri al, otursun sınavına çalışsın, çok yüz vermişsiniz..

Geçmiş olsun canım sizi iyi bir dolandirmislar kardesinizde resmen onlara yardım etmis. Tabi önü nasıl kandırdılar bakalım...ama bı sinire kapılıp sakin yalnız bırakmayın kardesinizi tamamen ilişkisini kesin o adamla daha büyük hatalar yapabilir...

Sağolun hiç bir şey anlatmıyor biz buluyoruz yalanlarla üstü kapatmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…