Kardeşime defalarca kızdım annemde bende ama dinlemedi bizi evden kimden para alirsa sabah bir uyanıyorum hesap karti kk yok sonra olay çıkardığımız da oturuyor ağlıyor. ..bu kadar olmaz dediğimde işe girip oduyecem demeye başlıyor artik kardeşimin de yalanci düzenbaz olduğunu düşünüyorumYahu siz saf misiniz ? Tanimadiginiz etmediginiz adama neden bakiyorsunuz?
Ne demek kartlarimi kullaniyor kardesim vermeyin , yaptiginiz iyi bir ablalik degil
Kusura bakmayin ama bastan olaya mudahele etmeyerek cok kotu bir ablalik ornegi sergilemissiniz
Adami cikarin hayatinizdan gerekirse kardesinizle de araniz bozulsun onun iyiligi icin cok basta sert cikmaniz gerekirdi cok yanlis yapmissiniz cok
Ben noktayı koydum ayrıldım diyor inanmıyorum ona anneme söyledim büyük kıyamet kopacak zaten işte birlikte olmuslarsa aileme karşı nasil koruyacam onu mesele bu para adamın evli olması umrumda değilGit annene babana şöyleyken böyle diye anlat yoksa kardeşin adam olmaz, akıllanmaz. Ayrılsınlar gitsin. Kökten kes ne bekliyorsunuz?
Ben noktayı koydum ayrıldım diyor inanmıyorum ona anneme söyledim büyük kıyamet kopacak zaten işte birlikte olmuslarsa aileme karşı nasil koruyacam onu mesele bu para adamın evli olması umrumda değil
Böyle bir şeyi soyleyemem zaten..Birlikte olmussa olmus bu saatten sonra
Siz ailenize soyleseniz cift dikis atilmiyor yani !!
Ne gerek vae.
Cok zor isiniz ama saklayin kartlarinizi gerekirse yastifinizin altina koyun mudahale etmeniz lazim durumuna birakin aglasin , aglayarak ölmez kimse merak etmeyinKardeşime defalarca kızdım annemde bende ama dinlemedi bizi evden kimden para alirsa sabah bir uyanıyorum hesap karti kk yok sonra olay çıkardığımız da oturuyor ağlıyor. ..bu kadar olmaz dediğimde işe girip oduyecem demeye başlıyor artik kardeşimin de yalanci düzenbaz olduğunu düşünüyorum
Zaten kestik kardeşim hepimizi kandırdı. ..Bundan sonra hiç bir maddi yardım yapmayın, kesin evli olduğunu düşünüyorum. Parasını onlara gönderiyor, burada da bir güzel sizden geçiniyor. Eger maddi destek kesilirse adam ortadan kaybolabilir. Kardesinizde birlikte olduysa kendi sorunu, ben olsam aileme söylemezdim.
Kartlarda limit yok hepsini tl arkasına koydum surekli kontrol ediyorumCok zor isiniz ama saklayin kartlarinizi gerekirse yastifinizin altina koyun mudahale etmeniz lazim durumuna birakin aglasin , aglayarak ölmez kimse merak etmeyin
+1Karısının kızkardeşinizden haberi var, sizin üzerinizden geçindikleri için ablasıyım demiş sanırım.
Öyle anladım ben.
Karı koca dolandırıyorlar sizi.
21 yaşındaKardeşiniz kaç yaşında?
Sağolun hiç bir şey anlatmıyor biz buluyoruz yalanlarla üstü kapatmaya çalışıyor.Geçmiş olsun canım sizi iyi bir dolandirmislar kardesinizde resmen onlara yardım etmis. Tabi önü nasıl kandırdılar bakalım...ama bı sinire kapılıp sakin yalnız bırakmayın kardesinizi tamamen ilişkisini kesin o adamla daha büyük hatalar yapabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?