• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim Ne oluyor !!!

Günaydın bayanlar , belki eski konuları bilen vardır yine de kısaca özet geciyim konu ben değil kız kardeşim. ..5 ay önce siyahı biriyle görüşmeye başladı. Biz aile yapısı olarak muhafazakar bir aileyiz neyse ailem bu kişiyi onaylamadı ; tabi görüşmeye devam ettiler kiz kardeşime her zaman mesafeli ol bu iş olmayabilir iyice tanı gibi nasihatlar ettim. Fakat dinlemedi. sürekli görüşmeye devam ettiler ben arada arkadaşlarla beraber bizde cok görüştük çünkü oturduğumuz her yere kız kardeşim onu çağırıyordu .(hep yüklü hesaplar ödedim çünkü her gelişinde en iyi yemeği yer hesapta bana kalır )
Sonra parası yok der taksi parasınıda veririm.Bazı akşamlar evden yemek götürür götürmediğinde ila dışarda yemek ısmarlar , Sonra ektrelerime bakarım mağazalarda alışveriş yapılmış erkek üst baş alınmış çanta ayakkabı A dan Z ye işte market alışveriş i ,
Kiz kardeşim sürekli durumunun kötu olduğunu burdan kazandığını ailesine gönderiyor annesi hasta hastaneye gidecek parasi yok diyerek benden maddi yardım ıstiyor ben her seferinde küçük küçük yardımlar ettim .tabi benim kredi kart limitleri hesap limitleri fullendi bitti .( bunlarda değilim tabi ama kullanıldım sanırım kız kardeşim çalışmıyor sınavlara hazırlanıyor )
Bu adam benimle hemen hemen aynı maaşı alir 2 bin tl civari burda iş yerinde kalıyor ekstra masrafı yok herşeyi is yeri karşılıyor...

ASIL KONU ŞU Bu adam bize bekâr olduğunu söyledi.son bir hafta kiz kardeşimi ağlarken gördüm baya zayıfladı bir problem var mi diyorum yok diyor.
Iki gün önce tekrar hep birlikte oturduk bir mekanda akşam eve geldik küçük kız kardeşim bunun sosyal medya hesaplarına bakıyor bir siyahi kadın aşkım falan yazmış fransızca tabi bana gösterdi girdim kadının hesabına şok oldum:kızgın:bu adamın karısı çoluklu çocuklu fotoğrafları var.
Tabi çağırdım kardeşimi bu ne dedim ,
Boş boş suratıma baktı şaşırdı öğrenmeme sanirsam, dedi ki evet eski karısı bir tane çocuğu var ayri lar dedi kadın profili de tam tersi:deli: bana merak etme bitirecem konuyu kapat dedi .
Tabi ben ertesi gün kadına yazdım bu siyahi damat adayı bütün herseyi gizliğe aldı çünku şüphelendim... kadın başta o söylesin kim olduğumu falan dedi sonra o benim büyük abim dedi ben şok ben iptal :oha:
Yine kız kardeşimi çağırdım karısı büyük ablasi mi dedim bunun rengi sapsarı kesildi...evde misafir var konuşacaz sonra dedim misafir kalkınca onlarla gitti kaçtı resmen ,
KIZ kardeşimin bir arkadaşı abla ne olmuşsa arkasında dur sen olmasan o bunu kaldiramaz falan dedi iyice işkilendim..zaten herşeyi biliyor daha gizlediği ne var ki bunun? ?aylarca bizi aptal yerine koydular hep birlikte ,en başından biliyormuş durumu şimdi bu kizz kardeşim ben gizlediği ne var bu adamla birlikte olmuşsa asıl proglem o olur ailem bunu kaldiramaz artık guvenim inancım kalmadı beni ailemi aptal yerine koyuldular resmen sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim böylebir durum varsa olaylar çığrından çıkar ne yapicam ben ?? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin...
:KK61:
Çok uzun olmuş okuyamadim. Özet yapmalısınız.

Çok uzun olmuş okuyamadim. Özet yapmalısınız.
sizin özet SIYAHI bir adam benim kz kardesimle 4 ay görüştü maddi manevî hepimizi sömürdu adam evli çıktı. .evli olduğu kadin bana bu benim abim diyor.adam bu benim eski karım diyor kiz kardeşim bir şeyler saklıyor ortada büyük oyunlar donuyor

Nedir bu kız kardeşlerimizden çektiğimiz ya atsan atılmıyo dövsen dövülmüyo :KK11:

Adam o hesaba girip karısından habersiz yazmış olabilir yada karı koca dolandırıyor sizi. Kardeşinizi o adamdan kurtarın ablalık böyle zamanlarda belli olur. Otorite lazm böyle durumlarda kardeşine kız gerekirse konuşma net olduğunu bilsin.

Ozetle siyahi adam, karisi ve kizkardesiniz, üçü de sizi dolandırmış. Kizkardesiniz kardesim olsa ciddi yaptırımlar uygulardim. Fazla simarik buldum kendisini. Benim kartimi calacak limiti dolduracak ben de ah vah edecegim oyle mi?

Alacan eline terliği ikisinide bayır aşağı kovalayacan...
Kardesinizin haberi var bence evli oldugundan boşanmak icin para lazım dediyse siyahi damat ,sizi ondan yoluyordur kardeşiniz.
Bu erkek milleti heryerde ayni siyahi beyazi grisi sarısı fark etmiyor sanırım.

Yüksek ihtimalle kardeşin birlikte oldu o adamla.. onun yanında olduğunu hissettir ki vazgeçsin o adamdan. Yoksa çıkmazdayım diye düşünüp farklı yollara başvurabilir.

Ablasiyla evli olabilir mi yok artik ya..
Adamlar sizi gun gibi kabak gibi oynatiyor.
Dikkat edin saglam dolandirilirsiniz.
Kadin da bu isin icinde

Günaydın bayanlar , belki eski konuları bilen vardır yine de kısaca özet geciyim konu ben değil kız kardeşim. ..5 ay önce siyahı biriyle görüşmeye başladı. Biz aile yapısı olarak muhafazakar bir aileyiz neyse ailem bu kişiyi onaylamadı ; tabi görüşmeye devam ettiler kiz kardeşime her zaman mesafeli ol bu iş olmayabilir iyice tanı gibi nasihatlar ettim. Fakat dinlemedi. sürekli görüşmeye devam ettiler ben arada arkadaşlarla beraber bizde cok görüştük çünkü oturduğumuz her yere kız kardeşim onu çağırıyordu .(hep yüklü hesaplar ödedim çünkü her gelişinde en iyi yemeği yer hesapta bana kalır )
Sonra parası yok der taksi parasınıda veririm.Bazı akşamlar evden yemek götürür götürmediğinde ila dışarda yemek ısmarlar , Sonra ektrelerime bakarım mağazalarda alışveriş yapılmış erkek üst baş alınmış çanta ayakkabı A dan Z ye işte market alışveriş i ,
Kiz kardeşim sürekli durumunun kötu olduğunu burdan kazandığını ailesine gönderiyor annesi hasta hastaneye gidecek parasi yok diyerek benden maddi yardım ıstiyor ben her seferinde küçük küçük yardımlar ettim .tabi benim kredi kart limitleri hesap limitleri fullendi bitti .( bunlarda değilim tabi ama kullanıldım sanırım kız kardeşim çalışmıyor sınavlara hazırlanıyor )
Bu adam benimle hemen hemen aynı maaşı alir 2 bin tl civari burda iş yerinde kalıyor ekstra masrafı yok herşeyi is yeri karşılıyor...

ASIL KONU ŞU Bu adam bize bekâr olduğunu söyledi.son bir hafta kiz kardeşimi ağlarken gördüm baya zayıfladı bir problem var mi diyorum yok diyor.
Iki gün önce tekrar hep birlikte oturduk bir mekanda akşam eve geldik küçük kız kardeşim bunun sosyal medya hesaplarına bakıyor bir siyahi kadın aşkım falan yazmış fransızca tabi bana gösterdi girdim kadının hesabına şok oldum:kızgın:bu adamın karısı çoluklu çocuklu fotoğrafları var.
Tabi çağırdım kardeşimi bu ne dedim ,
Boş boş suratıma baktı şaşırdı öğrenmeme sanirsam, dedi ki evet eski karısı bir tane çocuğu var ayri lar dedi kadın profili de tam tersi:deli: bana merak etme bitirecem konuyu kapat dedi .
Tabi ben ertesi gün kadına yazdım bu siyahi damat adayı bütün herseyi gizliğe aldı çünku şüphelendim... kadın başta o söylesin kim olduğumu falan dedi sonra o benim büyük abim dedi ben şok ben iptal :oha:
Yine kız kardeşimi çağırdım karısı büyük ablasi mi dedim bunun rengi sapsarı kesildi...evde misafir var konuşacaz sonra dedim misafir kalkınca onlarla gitti kaçtı resmen ,
KIZ kardeşimin bir arkadaşı abla ne olmuşsa arkasında dur sen olmasan o bunu kaldiramaz falan dedi iyice işkilendim..zaten herşeyi biliyor daha gizlediği ne var ki bunun? ?aylarca bizi aptal yerine koydular hep birlikte ,en başından biliyormuş durumu şimdi bu kizz kardeşim ben gizlediği ne var bu adamla birlikte olmuşsa asıl proglem o olur ailem bunu kaldiramaz artık guvenim inancım kalmadı beni ailemi aptal yerine koyuldular resmen sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim böylebir durum varsa olaylar çığrından çıkar ne yapicam ben ?? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin...
:KK61:
durum çok kötü ama kızın üstüne gitmeyin size anlatmasını bekleyin ayrıca adamla birlikte olmuşsa kötü diyorsunuz ya belki tepkinizi bildiği için size anlatmıyordur olan olmuş olana çare yoktur bu beladan kardeşinizi kurtarın adamla ablası karısı her neyse dolandırıcı belki ki bu kardeşinizin birlikte olmuş olmasından daha kötü bence

Ya bu kadarla kurtarirsaniz dua edin hatta.kizin uygunsuz goruntusunu cekse tehdit etse vs vs kizi eve kilitleyin gerekirse gorusturmeyin.ailenize adamin tekin olmadigini soyleyin.bekareti sizi ilgilendirmez bence bu kardesinizin tercihi.ama acilen onlemler alin mumkunse sert onlemler

Ya bu kadarla kurtarirsaniz dua edin hatta.kizin uygunsuz goruntusunu cekse tehdit etse vs vs kizi eve kilitleyin gerekirse gorusturmeyin.ailenize adamin tekin olmadigini soyleyin.bekareti sizi ilgilendirmez bence bu kardesinizin tercihi.ama acilen onlemler alin mumkunse sert onlemler
Çok haklısınız.

İşin içinde bir halt var kesin... üzgünüm ama adam kardeşinizi kullanmış kardeşiniz ya birlikte oldu ya da hamile adamla mecburiyetten görüşüyor. Kız kardeşinizi zorla konuşturun bence. Ne varsa soylesin siz de bilin.

R riri2134
O kadar çok sey okuyoruz ki. Abartıyorum belki ama aklıma ilk gelen "dolandırıcı çete" olabilecekleri.. Genelleme yapmam yanlış olur ama ülkemizde bu şekilde parazit gibi yaşayan, duygu sömürüsü yapan çok kişi var. Kız kardeşiniz gözünü açsın biraz. Tek başınıza çözemiyor ve kız kardeşiniz vazgeçmiyorsa aile üyelerine taşıyabilirsiniz.. Belki tepki vereceklerdir ama ileride olabilecek daha büyük sorunların önüne geçmiş olursunuz en azından.. Aileniz ilerde öğrendiğinde size de yüklenebilir "ablası olarak neden bahsetmedin" gibi.. Umarım tez zamanda kurtulursunuz bu sorundan.

Hani yazlık beldelerde çalışırken Avrupalı turist kadınları tavlayıp sömürenler vardır ya, kardeşiniz de bunun Afrikalı versiyonunu yaşıyor muhtemelen. Ülkesindeki karısını bir şekilde seni de yanıma aldırıcam ama önce x'le formalite evliliği yapmalıyım ya da eğer gönlünü hoş tutmazsam beni sınırdışı ettirir vs. Diye ikna ettiyse kadın evli olduklarını gizlemeyi kabul etmiş olabilir.

Kardeşinizi ne olursa olsun arkasında olduğunuza ikna edin. Ablalık böyle zamanlarda belli olur. Bakire değilse değil, dünyanın sonu değil ki. Önemli olan onu maddş manevi sömüren bu adamdan kurtulması

sizin özet SIYAHI bir adam benim kz kardesimle 4 ay görüştü maddi manevî hepimizi sömürdu adam evli çıktı. .evli olduğu kadin bana bu benim abim diyor.adam bu benim eski karım diyor kiz kardeşim bir şeyler saklıyor ortada büyük oyunlar donuyor
Canım sanki karı koca anlaşmış kardeşini dolandiriyor. kardeşine nasıl lafını geçireceğini düşünmeli.

Sizin için sorun kardeşinizin birlikte olup olmaması..bekaret kontrolü gibi çağdışı ve onur kırıcı birşeyi kardeşinize yapamayacağınıza göre onun beyanını esas alacaksınız..sizden korkmuyorsa doğruyu söyler..eğer birlikte olmuşsa da ailenizle ne alakası var herkese kanlı çarşaf mı gösterecek sanki?!!! olmuşsada istemiş olmuş..böyle şeylere takılmayan biriyle evlenir olur biter.

Sizin için sorun kardeşinizin birlikte olup olmaması..bekaret kontrolü gibi çağdışı ve onur kırıcı birşeyi kardeşinize yapamayacağınıza göre onun beyanını esas alacaksınız..sizden korkmuyorsa doğruyu söyler..eğer birlikte olmuşsa da ailenizde ne alakası var herkese kanlı çarşaf mı gösterecek sanki?!!! olmuşsada istemiş olmuş..böyle şeylere takılmayan biriyle evlenir olur biter.
Ben zaten takilmam o benim kardeşim ama ailem böyle bir şeyi normal karşılamaz cok büyük sorunlara neden olur bu durumda ne yapacağımı bilmiyotum ikincisi o adam yine kandirir diye korkuyorum

Off kardeşiniz megafonla "bakire değilimmm" diye ilan mı edecek nerden duyacaklar çok abartıyorsunuz..adam Türk olsa hadi dicem ailenize söylemekle tehdit eder öyle birşeyde yok..boşuna endişe yaşıyorsunuz.

Back