Delirmek üzereyim Ne oluyor !!!

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
32
Günaydın bayanlar , belki eski konuları bilen vardır yine de kısaca özet geciyim konu ben değil kız kardeşim. ..5 ay önce siyahı biriyle görüşmeye başladı. Biz aile yapısı olarak muhafazakar bir aileyiz neyse ailem bu kişiyi onaylamadı ; tabi görüşmeye devam ettiler kiz kardeşime her zaman mesafeli ol bu iş olmayabilir iyice tanı gibi nasihatlar ettim. Fakat dinlemedi. sürekli görüşmeye devam ettiler ben arada arkadaşlarla beraber bizde cok görüştük çünkü oturduğumuz her yere kız kardeşim onu çağırıyordu .(hep yüklü hesaplar ödedim çünkü her gelişinde en iyi yemeği yer hesapta bana kalır )
Sonra parası yok der taksi parasınıda veririm.Bazı akşamlar evden yemek götürür götürmediğinde ila dışarda yemek ısmarlar , Sonra ektrelerime bakarım mağazalarda alışveriş yapılmış erkek üst baş alınmış çanta ayakkabı A dan Z ye işte market alışveriş i ,
Kiz kardeşim sürekli durumunun kötu olduğunu burdan kazandığını ailesine gönderiyor annesi hasta hastaneye gidecek parasi yok diyerek benden maddi yardım ıstiyor ben her seferinde küçük küçük yardımlar ettim .tabi benim kredi kart limitleri hesap limitleri fullendi bitti .( bunlarda değilim tabi ama kullanıldım sanırım kız kardeşim çalışmıyor sınavlara hazırlanıyor )
Bu adam benimle hemen hemen aynı maaşı alir 2 bin tl civari burda iş yerinde kalıyor ekstra masrafı yok herşeyi is yeri karşılıyor...

ASIL KONU ŞU Bu adam bize bekâr olduğunu söyledi.son bir hafta kiz kardeşimi ağlarken gördüm baya zayıfladı bir problem var mi diyorum yok diyor.
Iki gün önce tekrar hep birlikte oturduk bir mekanda akşam eve geldik küçük kız kardeşim bunun sosyal medya hesaplarına bakıyor bir siyahi kadın aşkım falan yazmış fransızca tabi bana gösterdi girdim kadının hesabına şok oldumbu adamın karısı çoluklu çocuklu fotoğrafları var.
Tabi çağırdım kardeşimi bu ne dedim ,
Boş boş suratıma baktı şaşırdı öğrenmeme sanirsam, dedi ki evet eski karısı bir tane çocuğu var ayri lar dedi kadın profili de tam tersi bana merak etme bitirecem konuyu kapat dedi .
Tabi ben ertesi gün kadına yazdım bu siyahi damat adayı bütün herseyi gizliğe aldı çünku şüphelendim... kadın başta o söylesin kim olduğumu falan dedi sonra o benim büyük abim dedi ben şok ben iptal
Yine kız kardeşimi çağırdım karısı büyük ablasi mi dedim bunun rengi sapsarı kesildi...evde misafir var konuşacaz sonra dedim misafir kalkınca onlarla gitti kaçtı resmen ,
KIZ kardeşimin bir arkadaşı abla ne olmuşsa arkasında dur sen olmasan o bunu kaldiramaz falan dedi iyice işkilendim..zaten herşeyi biliyor daha gizlediği ne var ki bunun? ?aylarca bizi aptal yerine koydular hep birlikte ,en başından biliyormuş durumu şimdi bu kizz kardeşim ben gizlediği ne var bu adamla birlikte olmuşsa asıl proglem o olur ailem bunu kaldiramaz artık guvenim inancım kalmadı beni ailemi aptal yerine koyuldular resmen sizce bundan sonra nasıl davranmaliyim böylebir durum varsa olaylar çığrından çıkar ne yapicam ben ?? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin...

Nasıl yani? Adam ablasıyla mi evliymiş? Sizce de bi anlam karmaşası yok mu?
Bekaret konusuna gelince sizin yapabileceğiniz birşey yok. Aile yapınızı biliyor kardeşiniz, ona göre de hata ise artısını eksisini kendi düşünecek.
Para konusunda ben sizi de hatalı buldum, adamı evlat edinseydiniz bari. 1-2 kez anlarım da ne diye tüm kaynakları tüketene kadar devam ettiniz

Siz bu adamdan kizi uzaklastirmak icin daha neyi bekliyorsunuz anlamadim.ailenize durumu anlatin.yumusakca halledilecek bi konu degil eger kardesin bunlari bildigi halde devam ediyorsa

Adam kız kardeşime bu benim eski karım demiş profil konuşmalarda o yönde ama kadin bana o benim abim diyor kadinla adam ne halt bende anlamadim zaten, para mevzusu tamamen kız kardeşimin suçu her olmaz değimde tepki gösteriyordu zaten kartlarimin çoğunu habersiz kullanıyordu. Ne yaptimsa olmadı

Kadın da adamla birlikte organize çalışıyor galiba. Kız kardeşiniz olayları başından beri biliyor olabilir tavırlarına bakılırsa. Bildiği halde neden devam edip kendini ve sizi kullandırdı bilinmez.
Siz yine de aşırı tepki vermeyin onun arkasında ve onu anlıyor gibi yaklaşın olaya. Kontrol altına alamazsanız iş çığrından çıkar gibi duruyor

abow . Adam zenci..evli...hemde kardeşiyle..kardeşin çok aranmış illa başıma bi bela gelsin diye oda gelmiş. Her koyun kendi bacağından asılır. Ailenin yapısını sen biliyorsun da o bilmiyor mu? Hamile kalmasa bari. Kardeşini acil pskolojik yardım almaya davet et.

Kardesinizin karşısinda değil yanında olun. Böyle yaparsanız güvenini kazanamazsiniz. Yanında olun,destek verin kurtulsun o adamdan. Giden gitmiş boşverin. Sadakaniz olsun. Artık ne maddi ne manevi kayıplarınızin olmaması için kardeşinizin yanında olun lütfen.

O zaman organize bir şekilde dolandiriliyorsunuz.

Yahu siz saf misiniz ? Tanimadiginiz etmediginiz adama neden bakiyorsunuz?
Ne demek kartlarimi kullaniyor kardesim vermeyin , yaptiginiz iyi bir ablalik degil
Kusura bakmayin ama bastan olaya mudahele etmeyerek cok kotu bir ablalik ornegi sergilemissiniz
Adami cikarin hayatinizdan gerekirse kardesinizle de araniz bozulsun onun iyiligi icin cok basta sert cikmaniz gerekirdi cok yanlis yapmissiniz cok

Ailenize anlatın ve daha fazla dahil olmayın bu saçma olaylara. Kız kardeşiniz işin içinden çıkamayacak hale geldiğinde er ya da geç aileniz zaten dahil olacak ve her şeyi baştan beri bilen kişi olarak siz suclanacaksiniz. Ya anlatın her şeyi ailenize ya da elinizi eteğinizi cekin bu nasıl bir iş böyle resmen aptal yerine koyuluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…