Adam kız kardeşime bu benim eski karım demiş profil konuşmalarda o yönde ama kadin bana o benim abim diyor kadinla adam ne halt bende anlamadim zaten, para mevzusu tamamen kız kardeşimin suçu her olmaz değimde tepki gösteriyordu zaten kartlarimin çoğunu habersiz kullanıyordu. Ne yaptimsa olmadıNasıl yani? Adam ablasıyla mi evliymiş? Sizce de bi anlam karmaşası yok mu?
Bekaret konusuna gelince sizin yapabileceğiniz birşey yok. Aile yapınızı biliyor kardeşiniz, ona göre de hata ise artısını eksisini kendi düşünecek.
Para konusunda ben sizi de hatalı buldum, adamı evlat edinseydiniz bari. 1-2 kez anlarım da ne diye tüm kaynakları tüketene kadar devam ettiniz
Biz de anlamadik bir oyunlar dönüyor sanirsamSiyahi damat adayı aslında öz ablasıyla mı evlenmiş? Bi şey anladıysam Arap olayım...
O zaman organize bir şekilde dolandiriliyorsunuz.Adam kız kardeşime bu benim eski karım demiş profil konuşmalarda o yönde ama kadin bana o benim abim diyor kadinla adam ne halt bende anlamadim zaten, para mevzusu tamamen kız kardeşimin suçu her olmaz değimde tepki gösteriyordu zaten kartlarimin çoğunu habersiz kullanıyordu. Ne yaptimsa olmadı
Ben inanmıyorum böyle bi şey olduğuna, karısıyla beraber sizin paralaro didikleme ve sizi kullanma derdindeler bence.Biz de anlamadik bir oyunlar dönüyor sanirsam
Siyahi damat adayin ablasiymis profile karısı adamda eski karim diyor bizde ne olduğunu bilmiyoruzKimin ablasiymis yahu ?
Ya ikisi de anlaşmışlar işte, sadece yalan konusunda ağız birliği edememişler.Siyahi damat adayin ablasiymis profile karısı adamda eski karim diyor bizde ne olduğunu bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?