Şey sizi eleştirmek için söylemedim sadece hani buraya yazarken insan biraz da dışardan kendini fark etmek ister ya. Hani fark edin diye söylüyorum dışardan durum üzücü gözüküyor. Çünkü eşiniz çocuk gibi davranıyor bence. Elbette hayatta hepimizin bağımlılıkları olabilir elbette oyun oynayabilir. Sadece abartmış gibi düşünüyorum, siz eşisiniz. En öne sizi koymalı. Ve hani bana küser diyorsunuz ya, hani size küsen birinin olması ve hatasını fark etmeyecek olması, bu şu demek değişmeyecek ve siz mutsuz olursunuz demek. O yüzden bu durumu düzeltmeniz gerek. Ha nasıl onu bilmiyorum. Ama evlilik böyle bi şey değil. Ben de normalde bayılırdım tv bilgisayar başında yemek yemeğe ama eşime verdiğim değerden dolayı ya masada onunla yerim ya da yine onunla tv karşısında birlikte yerim istisnai olarak. Bunu en baştan oturttuk. Çünkü onunla bi paylaşım yapıyorum. Yani kendini oyuna vermesi ve özellikle pc başında yemek yemesi, bekar olsa anlarım ama eşi varken bilmiyorum, bence büyük sorun gibi
sizi d e üzmek istemem ama sorun bu. Ha neden annesi gibi davrandınız dedim. Diyorsunuz ki hasta idi küstüm ama gittim ilacını verdim. Benim şahsi fikrim bu yanlış. Anne davranışı gibi affedici ve fazla ince. Oysa tavrınız net olsa iyi olurdu. Karşıdaki kişi konu basit şeyler bile olsa sizi kırmaktan çekinmeli. Ve küsmemeli. Zamanını eşi olarak size ayırmalı. Bunu yapmıyorsa onun için değersizsiniz ya da değerli iseniz bile bunu önemsemiyor demek. Kaybetmekten korkmamak gibi. Belki içinizden hayır bizim çok mutlu oldugumuz zamanlar var siz nerden bileceksiniz diyebilirsiniz ama şunu söyleyeyim eşim bana asla böyle davranmadı. Mesela ben elime telefon alsam baksam o da alır bakar ama ben telefonu bıraktıgım an direkt bırakır ve benle zaman geçirmeye çalışır. Keza ben de aynı şekilde. Bu her şeyden de öte sevgi değer vs saygıdır. Bunun örneğini de sadece durumun normali bu diye söylüyorum sizi üzmek istemem ama fikirlerim bunlar