Deli kıza cilve yap demişler, gitmiş.............

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.025
2.659
133
2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değil bugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış dedim acaba adam hoşlanmadı mı benden, çok mu samimi davrandım falan ayyy içime dert oldu akşam akşam... babalar nasıl tepki verir ki ben hiç bilmiyorum? daha önce tanışmadım, kendi babam da yok.

ekleme: ben bi aile kavramına sahip olmadığım için, bi ailenin parçası olacak olmak beni biraz heyecanlandırıyor, kimseye yaranma çabasında falan değilim yoksa :/ kötü yorum yapmayın üzülüyorum gerçekten

Son düzenleme:
Sizin hakkınızda ne düşündükleri çok önemli mi? İçinizden geldiği gibi davransanız, saygı sınırlarını korusanız kafi. Ve sevdiğiniz adamı doğurdu diye kimseyi de sevmenize gerek yok. O sevgi zamanla oluşacaksa oluşur zaten. Babalar nasıl tepki verir kısmına gelirsek, benim genelde gördüğüm babalar zaten anneler kadar umursamıyor, karışmıyor. Yani her şeyi kafanıza takmanıza gerek yok.

Babasının karakterine bağlı doğal davranmışın zaten kötü bişey yapmamışın ki boşver takma

İyi devamli yaranmaya çalisin o zaman ne diyeyim. Herkesin karakteri farkli yani adamim ne dusundugunu bilemeyiz, ortamda da yoktuk sonuçta.
tamam gerilmeyin özür dilerim anlamsız dertlerimle sizi meşgul ettiğim için ahahhaha tavsiyenizi dikkate alıcam muhakkak...

Ayy resmen ben. Sonra utanıyorum keşke demeseydim diye Allah tan burda düşünerek yazıyorum. Kötü düşünseydi ona söylerdi yada kötü düşünse nolacak ki. Sevgilinle aranda herhangi soğukluk, iletisimsizlik, laf sokma yoksa full devam

çok dert ediyorummm, beğensinler beni sevsinler istiyorummm alla alla...
Bu yazdığınız biraz kendine güvensiz bir insan izlenimi uyandırıyor ama. Kimsenin sizi beğenmesine, sevmesine gerek yok. Ama saygı duymalarına gerek var. Kendinizi beğendirmek için çabalamanız yapay duracak, insanlar salak değildir anlarlar herhalde. Bu yapaylık da saygı duyulacak bir şey değil. Ve niye kendinizi beğenilmesi gereken taraf gibi görüyorsunuz? Bakalım siz onları beğenecek misiniz? Öyle bir ailenin içine girmek isteyecek misiniz? Biraz ağırdan almanın faydası var. Şu heyecanlı, çocuksu halleri bir kenara bırakıp, kendinizi sevdirmeye çalışmak yerine, olgun bir gözle değerlendirin insanları.

tamam gerilmeyin özür dilerim anlamsız dertlerimle sizi meşgul ettiğim için ahahhaha tavsiyenizi dikkate alıcam muhakkak...

Gerilmedim, yorum yapmak zorunda da degilim vaktim var ki yapiyorum. Emoji koymayinca gerilmiş olmuyor insanlar üseniyorum valla her zaman emoji koymaya...

ben ironi yapmıştım orda yapılan yoruma karşılık olarak : ) kendimi beğendirme kaygım yok çünkü güveniyorum kendime, sadece bi insanı sevince onun sevdikleri de sizin için önemli olur ve görüşlerine önem verirsiniz değil mi? çok normal olarak kaygı duyarım tabi acaba beni sevdi mi diye. yapmacıklık değil yaptığım, özbenliğimi çok erken ortaya koydum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…