- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.659
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Bu dediğinizi sakın unutmayınama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değil
çok dert ediyorummm, beğensinler beni sevsinler istiyorummm alla alla...Adam doğru demiş. Niye illa bir yorum bekliyorsunuz anlamadim kendinizi begendirince ne olacak?
çok dert ediyorummm, beğensinler beni sevsinler istiyorummm alla alla...
tamam gerilmeyin özür dilerim anlamsız dertlerimle sizi meşgul ettiğim için ahahhaha tavsiyenizi dikkate alıcam muhakkak...İyi devamli yaranmaya çalisin o zaman ne diyeyim. Herkesin karakteri farkli yani adamim ne dusundugunu bilemeyiz, ortamda da yoktuk sonuçta.
Ürkmeyin, ürkütünürküyorum ama
Ayy resmen ben. Sonra utanıyorum keşke demeseydim diye2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değilbugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış dedim acaba adam hoşlanmadı mı benden, çok mu samimi davrandım falan ayyy içime dert oldu akşam akşam... babalar nasıl tepki verir ki ben hiç bilmiyorum? daha önce tanışmadım, kendi babam da yok.
Bu yazdığınız biraz kendine güvensiz bir insan izlenimi uyandırıyor ama. Kimsenin sizi beğenmesine, sevmesine gerek yok. Ama saygı duymalarına gerek var. Kendinizi beğendirmek için çabalamanız yapay duracak, insanlar salak değildir anlarlar herhalde. Bu yapaylık da saygı duyulacak bir şey değil. Ve niye kendinizi beğenilmesi gereken taraf gibi görüyorsunuz? Bakalım siz onları beğenecek misiniz? Öyle bir ailenin içine girmek isteyecek misiniz? Biraz ağırdan almanın faydası var. Şu heyecanlı, çocuksu halleri bir kenara bırakıp, kendinizi sevdirmeye çalışmak yerine, olgun bir gözle değerlendirin insanları.çok dert ediyorummm, beğensinler beni sevsinler istiyorummm alla alla...
tamam gerilmeyin özür dilerim anlamsız dertlerimle sizi meşgul ettiğim için ahahhaha tavsiyenizi dikkate alıcam muhakkak...
Gaz kaçırmış gibi bişey geliyorNoktalı yeri doldurmaya çalışıyorum.
Oteki topikte de gaz dediler ciktim topikten:) Bugun gaz man gunu galiba.Gaz kaçırmış gibi bişey geliyor
Bu yazdığınız biraz kendine güvensiz bir insan izlenimi uyandırıyor ama. Kimsenin sizi beğenmesine, sevmesine gerek yok. Ama saygı duymalarına gerek var. Kendinizi beğendirmek için çabalamanız yapay duracak, insanlar salak değildir anlarlar herhalde. Bu yapaylık da saygı duyulacak bir şey değil. Ve niye kendinizi beğenilmesi gereken taraf gibi görüyorsunuz? Bakalım siz onları beğenecek misiniz? Öyle bir ailenin içine girmek isteyecek misiniz? Biraz ağırdan almanın faydası var. Şu heyecanlı, çocuksu halleri bir kenara bırakıp, kendinizi sevdirmeye çalışmak yerine, olgun bir gözle değerlendirin insanları.
Herkes dolmuş sanırımOteki topikte de gaz dediler ciktim topikten:) Bugun gaz man gunu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?