Deli kıza cilve yap demişler, gitmiş.............

Yapmacık geliyor bana herkese kendini beğendirmeye çalışanlar.Ağır taş yerinde gereklidir.

Yaa cok sekersiniz. Babaların espiri anlayisiyla sizinki uymayabilir. Cok da tın yani. Ki adam zaten sizin aranızdaki muhabbet sen bileceksin diye eeennn doğru cevabı varmış. Cok kasmayın cok samimi olmayın

2 karakterliyim demek ürkütücü
Biri donuk soğuk
Biri enerjik çok konuşkan
1 gün birini 1 gün birini sergilersen dengesiz olarak algılanabilirsin
Bir ortan yok mu?
Ayrıca ben sanmıyorum ki hiçbir aile sevgiliyle tanıştıktan sonra "vov seni haylaz evladım, nasıl harika bir kız arkadaş edinmişsin oha falan olduk bayıldık" vs vs desin
Sizin anlaşmanız önemli demiş
Bundan âla cevap mı var

elimde olmayan şekilde geçişler yaşıyorum bu tarz maalesef bazen de kasıyorum, sosyal becerilerim düşük ne yazık ki. haklısınız. negatife çekmemem gerekirdi.

Tasalanma baba doğru söylemiş.önemli olan sizin geçmişiniz.içlerine girdiğinde zamanla onlar seni tanımaya başladıkça severler bi şekilde telafi edersin bu günü.Habide insanoğlu çok nankördür.hemen kapılma önce tanı sonra bağrına bas sev hayal kırıklığına uğraşmanın istemem canım.Allah hakkında hayırlısını ve gönlüne göre olanı versin inşaallah aradığın mutluluğu inşallah bulursun

dikkate alacağım, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Yorumunuzu görünce yazmak istedim, çok benzeri hatta belkide daha kötüsünü ben yaptım
Erkek arkadaşımın babasıyla tanışacaktım . Baya heyecanlıydımda o gün . Daha görüşme yerine varmadan aklımda tasarlamıştım nazikçe selam verir elini sıkarım falan diye( el öpmekten pek hoşlanmam) ama hiç öyle olmadı . Karşılaştığımızda nedense adamın elini öpmeye kalktım . Oda prensip olarak el öptürmezmiş meğer sevmiyormuş el öptürmeyi . Elini çeker gibi oldu ama ben o heyecanla inat ettim sanki, saçma bir şekilde adamın elini bırakmadım zorla öptüm o gün bugündür her karşılaşmamızda kendiliğinden uzatır elini . Tuttuğunu koparan bi tip olduğumu anladı zaar velhasıl kelam heyecanla olabiliyor böyle şeyler

yine bir masum herseyden habersiz bir tarafi yarim bir kizimiz var hele birde huyuda ayni bense soyleyecek tek bir seyim var

"ben bi aile kavramına sahip olmadığım için, bi ailenin parçası olacak olmak beni biraz heyecanlandırıyor, " yazmışsın ama genelde o aileninde bir parcasi olamiyoruz sonra benim gibi hayal kirikligina ugrama.
sevdigim adamin annesi sevmemem mumkun degil demissin bunada emin olma simdi hemen o pembe gozluklerini cikar ve o aile senin hayatina mudahil olabilecek kapasitedemi seni hak ediyormu ona bak.

Bende enerjik Gulen bir insanim babasiz buyudum esimin babasina baba demek,ona nasil davranacagimi bilememek beni de yordu. Karakterine bagli babasi suskunsa yorum yapmaz esimin babasi konuskan sakalasir. Eger bi huzursuzluk varsa size konustugunuz kisi zaten hissettirir. Sizin hakkinizda olumsuz birndurum varsa cok kisa zamanda zaten belirtirler. Umarim iyi gecmistir,oldugunuz gibi davranin. Cok yaranmaya calismak itici olabilir bence cidden samimi sicak olmak yeterli. Zaten severlerse severler kimse birini zorla sevemez.

bana çok tatlı geldiniz
ama baba o ilk tanışmada biraz sessiz olsaydınız keşke
artık bidahaki sefere

Yani babasi bisey dememis olabilir
Bende demem mesela su nasildi deseler bilmem diyebilirim
Tanimiyor sonucta seni zamanla bir fikri olacaktir illaki
İlk tanismanin yorumsuz gecmesi gayet normal yani

benim genelde gözlemlediğim kayınbaba adayları sessiz sakin güler yüzlü ağır başlı hoşuna gider kayınvalide adaylarıda cıvıl cıvıl annecim annecim diye etrafında pervane olunca hoşuna gider.

benim genelde gözlemlediğim kayınbaba adayları sessiz sakin güler yüzlü ağır başlı hoşuna gider kayınvalide adaylarıda cıvıl cıvıl annecim annecim diye etrafında pervane olunca hoşuna gider.
İlk evime tanışmaya geldikleri gün, Miss Bride'yi bir gelin adayı olarak nasıl buldun diye sormuşlar, pek göremedim ama gördüğüm kadarıyla ağırbaşlı bir kız demiş kayınpederim. Bütün akşam mutfaktan çıkamamıştım, insanlar benimle tanışmaya gelmiş, bana içerde iş yaptırıyolar. Trajediye gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…