- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Slayer Witch
Siz o ailenin parçası olmayacaksınız.Aksine siz ve eşiniz ayrı bir aile kuracaksınız.Buna yoğunlaşın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağır taş yerinde gerekli mi? epistemolojik bir kökene dayandırmak için karantina günlerinde bu felsefe üzerine çalışacağım teşekkürler.Yapmacık geliyor bana herkese kendini beğendirmeye çalışanlar.Ağır taş yerinde gereklidir.
elimde olmayan şekilde geçişler yaşıyorum bu tarz maalesef bazen de kasıyorum, sosyal becerilerim düşük ne yazık ki. haklısınız. negatife çekmemem gerekirdi.2 karakterliyim demek ürkütücü
Biri donuk soğuk
Biri enerjik çok konuşkan
1 gün birini 1 gün birini sergilersen dengesiz olarak algılanabilirsin
Bir ortan yok mu?
Ayrıca ben sanmıyorum ki hiçbir aile sevgiliyle tanıştıktan sonra "vov seni haylaz evladım, nasıl harika bir kız arkadaş edinmişsin oha falan olduk bayıldık" vs vs desin
Sizin anlaşmanız önemli demiş
Bundan âla cevap mı var
Tasalanma baba doğru söylemiş.önemli olan sizin geçmişiniz.içlerine girdiğinde zamanla onlar seni tanımaya başladıkça severler bi şekilde telafi edersin bu günü.Habide insanoğlu çok nankördür.hemen kapılma önce tanı sonra bağrına bas sev hayal kırıklığına uğraşmanın istemem canım.Allah hakkında hayırlısını ve gönlüne göre olanı versin inşaallah aradığın mutluluğu inşallah bulursun2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değilbugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış
dedim acaba adam hoşlanmadı mı benden, çok mu samimi davrandım falan ayyy içime dert oldu akşam akşam... babalar nasıl tepki verir ki ben hiç bilmiyorum? daha önce tanışmadım, kendi babam da yok.
ekleme: ben bi aile kavramına sahip olmadığım için, bi ailenin parçası olacak olmak beni biraz heyecanlandırıyor, kimseye yaranma çabasında falan değilim yoksa :/ kötü yorum yapmayın üzülüyorum gerçekten
dikkate alacağım, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinTasalanma baba doğru söylemiş.önemli olan sizin geçmişiniz.içlerine girdiğinde zamanla onlar seni tanımaya başladıkça severler bi şekilde telafi edersin bu günü.Habide insanoğlu çok nankördür.hemen kapılma önce tanı sonra bağrına bas sev hayal kırıklığına uğraşmanın istemem canım.Allah hakkında hayırlısını ve gönlüne göre olanı versin inşaallah aradığın mutluluğu inşallah bulursun
Yorumunuzu görünce yazmak istedim, çok benzeri hatta belkide daha kötüsünü ben yaptımBenim annem de ilk öyle demişti eşim hakkında hatta ben üzülmüştüm ama çaktırmamıştım. Sonra bikaç gün sonra sordum niye sizin anlaşmanız önemli dedin sen sevmedin mi diye “yooo ben çok sevdim ama seni yönlendirmek gibi olmasın diye söylemedim, ben sevsem ne sevmesem ne önemli olan sizin anlaşmanız” demişti. Belki babası da çok mantıklı düşünceli bi insandır böyle düşünmüstür. Bu arada ben eşimin babasıyla ilk tanısacağımda eşim elini öpme gerek yok sizinkiler gibi düşün demişti. Ben de gidip yeni tanıştıgım adamı el sıkıştıktan sonra muah muah iki yanağından öpmüştüm. Tam bir deli kıza cilve yap demişler örneği.
bana çok tatlı geldiniz2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değilbugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış
dedim acaba adam hoşlanmadı mı benden, çok mu samimi davrandım falan ayyy içime dert oldu akşam akşam... babalar nasıl tepki verir ki ben hiç bilmiyorum? daha önce tanışmadım, kendi babam da yok.
ekleme: ben bi aile kavramına sahip olmadığım için, bi ailenin parçası olacak olmak beni biraz heyecanlandırıyor, kimseye yaranma çabasında falan değilim yoksa :/ kötü yorum yapmayın üzülüyorum gerçekten
benim genelde gözlemlediğim kayınbaba adayları sessiz sakin güler yüzlü ağır başlı hoşuna gider kayınvalide adaylarıda cıvıl cıvıl annecim annecim diye etrafında pervane olunca hoşuna gider.2 çeşit karakterim var duvardan dışardakilere sergilediğim sakin, ciddi, donuk ve az konuşan tip. Biri de tam tersi sürekli komiklik peşinde, acayip lakayt ve geveze sevdiğim ve güvendiğim insanlar karşısında ortaya çıkıyor bu. sevgilimin annesiyle tanıştığımızda ne kadar içine kapanık bir kız çok kibirli gibi demiş, sonraki görüştüğümüzde hiç de fena değil aslında demiş, en son görüştüğümüzde şakalarımla kadını kahkaha krizine sokmuştum... hala biraz gıcığım kibirli lafına ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değilbugün de babasıyla tanıştım (aman linçlemeyin biz covid19dan ötürü bağ evlerindeyiz ve arabamızla seyehat ediyoruz baya izoleyiz yani dikkat ediyoruz bilinçliyiz bu konuda), ay babası da annesi gibi demesin diye benim bi çenem düş salak salak.... gülüyorum, sürekli bi yerlerden konu açıyorum falan. hiç ortam yok zaten maalesef, düşündüklerim süzgeçten geçmeden hop diye dökülüyor ağzımdan bu moda girince tuhaf bi şekilde. yanlarından ayrılınca benimkine sordum baban ne dedi arkamdan diye, "sizin iletişiminiz önemli, sen bileceksin onu, sizin anlaşmanız önemli" demiş, hakkımda hiçbir yorum yapmamış
Mümkün mümkün.ama neyse sevdiğim adamı doğurmuş neticede onu sevmemem mümkün değil![]()
İlk evime tanışmaya geldikleri gün, Miss Bride'yi bir gelin adayı olarak nasıl buldun diye sormuşlar, pek göremedim ama gördüğüm kadarıyla ağırbaşlı bir kız demiş kayınpederim. Bütün akşam mutfaktan çıkamamıştım, insanlar benimle tanışmaya gelmiş, bana içerde iş yaptırıyolar. Trajediye gel.benim genelde gözlemlediğim kayınbaba adayları sessiz sakin güler yüzlü ağır başlı hoşuna gider kayınvalide adaylarıda cıvıl cıvıl annecim annecim diye etrafında pervane olunca hoşuna gider.