• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dejavu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
kızlar ben ayda 1 nerdeyse dejavu yasıyorum yani mesela bugün bişey oldu.karsılıklı o konuşmanın nasıl devam edeceğini rüyam da gördüm ve o kişiyle konuşmam tahminimde ki gibi çok ayrıntılı bi şekilde aynı yer aynı oturuş aynı muhabbetle bitti bu dejavu mudur neden böle olur sizede oluyor mu

IMG_5009.webp

Ay aklıma bu geldi :)) Daha bugün okudum :))

Yani rüya mı bilmiyorum tuhaf bişey nasıl yaşadığımı bilmiyorum
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum fakat insanlar doğmadan önce yaşayacakları gösterilirmiş. Biz anlık olarak onları hayırlıyormuşuz. Ne kadarı doğru bilemem

Şöyle bi durum söz konusu. Galu belada kaderlerimiz yazılırken bunlara şahit oluyoruz . Zihin bunu rüya olarak hatırlıyor ve zamanı gelince yaşarken ben bu anı saha önce yaşamıştım hissi vasıl oluyor . Ve ben bi ara bu durumu çok yaşadım., yanliz değilsin.

kızlar ben ayda 1 nerdeyse dejavu yasıyorum yani mesela bugün bişey oldu.karsılıklı o konuşmanın nasıl devam edeceğini rüyam da gördüm ve o kişiyle konuşmam tahminimde ki gibi çok ayrıntılı bi şekilde aynı yer aynı oturuş aynı muhabbetle bitti bu dejavu mudur neden böle olur sizede oluyor mu
bazen sık bazen az ama bana da olur. eşime de olur. başkalarına da olur. herkes de olur bu..

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum fakat insanlar doğmadan önce yaşayacakları gösterilirmiş. Biz anlık olarak onları hayırlıyormuşuz. Ne kadarı doğru bilemem
Evet ben de diyorum ben bunu biliyorum şimdi şöle olacak diyorum tıpatıp aynısı oluyo ama nasıl diyim çok ayrıntılı bişey de oluyo hani evleneceğin insanı bilmek gibi değil mesela kuaföre gidip kuaförün kapalı olması gibi çok ufak şeyler yani

Bize de oluyor. Herkese oluyor çünkü. Olağanüstü birşey değil. Gayet sıradan.

Evet ben de diyorum ben bunu biliyorum şimdi şöle olacak diyorum tıpatıp aynısı oluyo ama nasıl diyim çok ayrıntılı bişey de oluyo hani evleneceğin insanı bilmek gibi değil mesela kuaföre gidip kuaförün kapalı olması gibi çok ufak şeyler yani
Kalu bela'yi bile hatirladigina gore cok kuvvetli bir hafizan var demek ki. :KK48:Ne is yapiyorsun? Eminim guzel bir iste kullaniyorsundur hafizani.

Yaaa ben de birkaç gün önce kuzenime bu konuyu açtımm. 1 ay içinde birkaç kere başıma geldi çok şaşırdım önceden aralıklarla olurdu hiç üstüste gelmemişti. Çok olunca merak ettim kuzene söyledim

Back
X