Haha muz benim favorimBende muz ve küçük dilim kek yedim umarim erir yürüyüş yapıyorum şuan yarın tartı günüm güzel sonuç alırım inşallah
Günaydın. Kahvaltıdan yeni kalktım, harika doydumgünaydınnn.. kimler kahvesini içti , kimlerin fincan elinde, kimler fincanını yıkadı, dökülün
Tebrİk ediyorummMerhaba kizlar bugün tartı günümdu spor yapmanın karşılığını aldım çok şükür
Geçen cuma :71.8
Bugün :70.2 ilk hedefime ulaştım .
Daha kahvaltı yapmadım yapanlara afiyet olsun çok mutluyum
Kıızlaaaar beni de alııın beni de gaza getirin bende zayıflamak istiyorum daha doğrusu zayıflıkla kafayı bozdum doğduğum dan beri diyetteyim neredeysearkadaşlarıma melodiyi nasıl tanırsınız deseniz diyette derler o derece ama gel gelin en fazla indiğim kilo 57 ama ordan hemencik 61 e çıkmaya yine başardım yani benim topluluğa gaza ihtiyacım var artık spor yapmaktan diyetisyene gitmekten yıldım ! Aklınıza gelebilcek her türlü sporu yaptım her türlü diyeti yaptım boyum 1.70 şuan ki kilom 61. Günlük beslenmemde ekmek pilav makarna hamur işi tatlı yok( arada misafirlikte tatlı yerim veya regliyken) çocuk istiyorum rabbim inşallah nasip eder gebelik olana kadar bare 55 kiloya düşeyim diyorum bana diyet önerileriniz kür önerileriniz var mıdır gaza gelmek istiyorum ve artık o 55 i görmeye ihtiyacım var sanki kilomun hepiciği Popişimde toplanmış gibi
anaaaaa, hemen aç kal çabukGünaydın. Kahvaltıdan yeni kalktım, harika doydum
burayı takip et yeter:))Kıızlaaaar beni de alııın beni de gaza getirin bende zayıflamak istiyorum daha doğrusu zayıflıkla kafayı bozdum doğumdan beri diyetteyim neredeysearkadaşlarıma melodiyi nasıl tanırsınız deseniz diyette derler o derece ama gel gelin en fazla indiğim kilo 57 ama ordan hemencik 61 e çıkmaya yine başardım yani benim topluluğa gaza ihtiyacım var artık spor yapmaktan diyetisyene gitmekten yıldım ! Aklınıza gelebilcek her türlü sporu yaptım her türlü diyeti yaptım boyum 1.70 şuan ki kilom 61. Günlük beslenmemde ekmek pilav makarna hamur işi tatlı yok( arada misafirlikte tatlı yerim veya regliyken) çocuk istiyorum rabbim inşallah nasip eder gebelik olana kadar bare 55 kiloya düşeyim diyorum bana diyet önerileriniz kür önerileriniz var mıdır gaza gelmek istiyorum ve artık o 55 i görmeye ihtiyacım var sanki kilomun hepiciği Popişimde toplanmış gibi
Merhaba kizlar bugün tartı günümdu spor yapmanın karşılığını aldım çok şükür
Geçen cuma :71.8
Bugün :70.2 ilk hedefime ulaştım .
Daha kahvaltı yapmadım yapanlara afiyet olsun çok mutluyum
anaaa çok olmuş çok 3 dilim ekmek ne yaaaSelam
Kahvaltı öncesi 1 muz-3 bardak su-vitamin
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Birer salatalık-domates
İki-üç çatal peynir
3 dilim çavdar ekmeği
üç çatal bal
2 çatal tereyağ
9 yeşil zeytin
1 çay br QAralar ve akşamları da yazarım
kıskandırmaya mı geldinBu kadar zayifken buraya neden geldim bilmiyorumsanırım topik sahibinin cazibesinden ötürü neyse ben kovulmadan gideyim
hosgeldinn caniim.. boyuna göre 55 çok az değil mii. 57 iyidir :) bende boyumuz aynı kiloda hemen hemen aynı su sıra motive kaybı yaşıyorum.Kıızlaaaar beni de alııın beni de gaza getirin bende zayıflamak istiyorum daha doğrusu zayıflıkla kafayı bozdum doğumdan beri diyetteyim neredeysearkadaşlarıma melodiyi nasıl tanırsınız deseniz diyette derler o derece ama gel gelin en fazla indiğim kilo 57 ama ordan hemencik 61 e çıkmaya yine başardım yani benim topluluğa gaza ihtiyacım var artık spor yapmaktan diyetisyene gitmekten yıldım ! Aklınıza gelebilcek her türlü sporu yaptım her türlü diyeti yaptım boyum 1.70 şuan ki kilom 61. Günlük beslenmemde ekmek pilav makarna hamur işi tatlı yok( arada misafirlikte tatlı yerim veya regliyken) çocuk istiyorum rabbim inşallah nasip eder gebelik olana kadar bare 55 kiloya düşeyim diyorum bana diyet önerileriniz kür önerileriniz var mıdır gaza gelmek istiyorum ve artık o 55 i görmeye ihtiyacım var sanki kilomun hepiciği Popişimde toplanmış gibi
Ben 55 oluyım da 2 kilo falan alırsam sonradan hiç değilse 57 de kalırım dedimhosgeldinn caniim.. boyuna göre 55 çok az değil mii. 57 iyidir :) bende boyumuz aynı kiloda hemen hemen aynı su sıra motive kaybı yaşıyorum.
Sağlam yerim
anaaa çok olmuş çok 3 dilim ekmek ne yaaayumurtayı bire düşür, ekmeği de , zeytini de 5 e
Niye kovulasin askimm gel burayaBu kadar zayifken buraya neden geldim bilmiyorumsanırım topik sahibinin cazibesinden ötürü neyse ben kovulmadan gideyim