Değişik Zayıflama Grubu

Hayırlı olsun isyankar ve kural tanımaz çikolatam kendi yolunu çizmiş

ben daha yemedim birşey, birazdan ekmek arası peynir, akşama kadar meyve, kuru incir le geçer muhtemelen, akşam da çorba salata ..

ben daha yemedim birşey, birazdan ekmek arası peynir, akşama kadar meyve, kuru incir le geçer muhtemelen, akşam da çorba salata ..
Kuzum sen şu korse işini bir aç bana bakayım. Şimdi bak sezeryan yaptım 3 yıl oldu. O dönem korse takamadim. E haliyle kiloda olunca göbek sarktı. Zaten büyük sorunum göbek bölgesinde. Düzenli egzersiz ve yürüyüş yapiyorum özellikle karın çalışıyorum. Ama korse takmak ne diyorsun toparlıyor mu? Yani kalıcı toparlanma sağlıyor mu? Onu mesela yürüyüş egzersiz yaparken takmam sağlık açısından sorun olur mu? Hani kaslar çalışıyor ya onların selameti açısından

geçen yıl sporla birlikte kullanmıştım, spor yaparken kullanılıyor tabiki, çok işe yaradı, gerçekten faydasını gördüm, bu yıl da kilom çok olmadığından ,işyeirnde takıyorum, eve gidince çıkarıyorum,sürekli takmak sakıncalı kaslar zayıflıyor.
ben dr fittonun askılı modelini kullanıyorum, 3 kopçalı, gayet memnunum.. uyurken de kullanmak yasak..

hiç ekmeksiz olmuyor , ekmek hiç yemezsem kudurup saldırıyorum başka şeye, o yüzden öğlen ekmekli birşeyler yiyip akşam yemiyorum
Aynen şimdi herkes kendi rutinini olusturunca ona göre de kendini ayarlıyor sorun olmuyor. Mesela ekmekle yüksek kalori alıyorsun sabah. Aksam çok çok hafif gecistirerek dengeliyorsun

Ben yoğun karın kası çalıştığım için şimdi düşünüyorum acaba korse avantaj mı olur yoksa ne yapmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…