Seninde Allah bağışlasın güzelimKolay gelsin. Allah bağışlasın. Benim ki daha ilk ayında. Giremiyorum ben de
Özellikle pastırmalı yumurta kısmına bayıldım benTünaydın kızlar
Uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
Sabah 11.00
15 tane zeytin
Peynir
2 yumurtalı yarım kaşık tereyağlı pastırmalı yumurta
1 adet kivi
Marul
Maydanoz
Yeşilçay
Karatay diyeti yapıyorum canım o yüzden yiyebiliyorum aksamla dengelerim yineÖzellikle pastırmalı yumurta kısmına bayıldım benyüksek kalorili bir besin olmuş ama akşamı hafif yapabilirsin
Bende diyene bak tulumbalari götürdüm biraz önceKaratay diyeti yapıyorum canım o yüzden yiyebiliyorum aksamla dengelerim yine
Olsun canım ona göre dikkat edersin yine evde tatlı falan yapildıgında evdekilere cayla dagıtıyom geri kalaninı konu komşuya gönderiyom evde birakmamaya çalışıyorum hem evdekilerde az yesinBende diyene bak tulumbalari götürdüm biraz önceeşime ye şunları diyorum yemiyor ay deli oldum ne edeceğuk aksaminan yoğurt ve yulaflan günü kapatacaguk
Kizzzz 75 kilo olmusummm 1 ay da kendi cabalarimla 3 kilo vermisim çok şükür RabbimeOlsun canım ona göre dikkat edersin yine evde tatlı falan yapildıgında evdekilere cayla dagıtıyom geri kalaninı konu komşuya gönderiyom evde birakmamaya çalışıyorum hem evdekilerde az yesin
Ay maşallah cok iyi vermişsinKizzzz 75 kilo olmusummm 1 ay da kendi cabalarimla 3 kilo vermisim çok şükür Rabbime
Hadi canım yeniden başla un şekerden uzak dur hamurişini görme yapabilirsinbaslicam baslicam diyorum ne güzel gidiyordum bir bozdum tam bozdum bari bana iki üç gazliyiverin gari de yarın başlayam
yarın başlıyorum canım ekmeği de kesicem bu seferHadi canım yeniden başla un şekerden uzak dur hamurişini görme yapabilirsin
Hadi bakalım hep beraber kilolardan kurtulacaz yeme bencede insan alışınca aramıyor ekmeğiyarın başlıyorum canım ekmeği de kesicem bu sefer
aynen öyle ne güzel diyetime devam ediyordum , sınav haftam diye çok bozdum ama toparlicam inşallah kendime yılbaşı için izin vermiştim bugün yediklerini onun niyetine sayıyorum ve başlıyorum yılbaşı falan önemli değil zayıflayınca yerim diyip.tam gaz devamHadi bakalım hep beraber kilolardan kurtulacaz yeme bencede insan alışınca aramıyor ekmeği
Sınav stresinden olmuş belli olsun ama devam etmek istemeniz önemli canımaynen öyle ne güzel diyetime devam ediyordum , sınav haftam diye çok bozdum ama toparlicam inşallah kendime yılbaşı için izin vermiştim bugün yediklerini onun niyetine sayıyorum ve başlıyorum yılbaşı falan önemli değil zayıflayınca yerim diyip.tam gaz devam
evet canım sen devammi nasıl besleniyorsun neler yapıyorsunSınav stresinden olmuş belli olsun ama devam etmek istemeniz önemli canım
Devam canım ben karatay diyeti yapıyorum sabah kalkınca ılık limonlu su gun icinde tarcınlı limonlu su yapıp iciyorumsabah zeytinden yeşiliğe tereyağli yumurta ceviz fıstık badem bu aralar bitmisti gerci bugun alabildim meyve yiyorum ögle ara sira ceviz fıstık badem akşam corba et grubu salata az yağlı sulu yemek yeşillik yoğurt gibi şeyler yemeye çalışıyorumevet canım sen devammi nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun
AminnSeninde Allah bağışlasın güzelim ♥
Yapabilirsin yılmak yokbaslicam baslicam diyorum ne güzel gidiyordum bir bozdum tam bozdum bari bana iki üç gazliyiverin gari de yarın başlayam
Canım süpersin ya enerjini ordan bana yansıtıyorsunYapabilirsin yılmak yokbak bana biraz önce iki dilim kek gömdüm oooh sefam olsun ne yapicam yakicammm ve bu hafta başka kaçamak yok bana. Ben kalori hesabı yapıyorum sürekli sana da tavsiye ederim çok işe yarıyor hemde çok eğlenceli