İnşallahhGünaydın kizlarrbu hafta tartıldım hala 77 kiloyum ama önce bir 66.8 gördüm sonra 77 yaptı. Yani verecek gibi olmuşum da verememisim sanırım bunu da dün yediğim köftelere sayıyorum. Bu hafta cok dikkat edemedim tartı hemen sinyali verdi. O yüzden adam olucam bu hafta
Afiyet olsunBugün ara verdim, akşam zaten dışarda yiycez, belki şaşırtmak iyi olur, bi tane simit yedim sadece. Bugün 3 litreye yakın şu içmeyi planlıyorum, şuan yarısını içtim, limonlu su bi de..
süper yaBacağımda kas olmuş bacagimda kas olmuuuuuuuuusss bacağımda kas olmuş
Çok yürümekten birden firtlamis ordasüper yanasıl oldu bu
Çok güzelmişIyi aksamlar kizlar
Sabah
Zeytin peynir domates yoğurtlu havuç maydanoz yeşil cay
Öglen
1 adet portakal 10 adet fıstık
Akşam
Mantar sote bol limonlu yeşil salata ayran
Selincimm geç oldu biraz ama iyi geceler olarak karşılık vereyimGünaydınnn
Afiyetler olsunÇok güzelmişbende bugün yumurta peynir salatalık yedim
Akşam yağsız 8-9 kaşık makarna yedim 18.00 da. Sabah ola hayrola
Bende bugun iki crunch çikolata yedim 33 gramdan. Yani 169 + 169 kaloriGünaydın, dün akşam köfte ayran tatlı goturdum, bugün if ye devam, duan eğitimdeyim fena uykulu geciyo:) bakalım bugün if yi uzaticam uzatabildigkm kadar. Bir fincan kahve içtim simdilik
Sana da canımAfiyetler olsun
Saol canımSana da canım
süper yaÇok yürümekten birden firtlamis orda
İyi eğlencelerSelam gençler, bugün akşam canlı müziğe gideceğiz kız kıza.
O yüzden if saatimi öteleme derdindeyim.
9da başlıyo, 11 den önce kalkılmaz, yani 3 e kadar dayanmam gerek, 2 fincan kahve ve 2 litreye yakın tarçınlı şu içtim, karnım gürül gürül gurulduyo
Kolay gelsin. Allah bağışlasın. Benim ki daha ilk ayında. Giremiyorum ben deSelincimm geç oldu biraz ama iyi geceler olarak karşılık vereyimoğlumla ilgileniyorum hep buraya bakamayabiliyorum bazen
Güzel menüİyi aksamlar kızlar
Akşam menüsü
2 kepçe Tarhana çorbası
7 y.kaşığı ciğer kavurma
Bir kase yoğurtlu turp salatası