- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.397
Sende süpersin canım benim görüyorum o menülerini çok iyi birlikte enerjimizi hiç kaybetmeyelim hep beraber sevinelim kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsunCanım süpersin ya enerjini ordan bana yansıtıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende süpersin canım benim görüyorum o menülerini çok iyi birlikte enerjimizi hiç kaybetmeyelim hep beraber sevinelim kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsunCanım süpersin ya enerjini ordan bana yansıtıyorsun
Inşallah canım hepimiz kilolarimızdan kurtuluruz 70 le başladım dün tartıldıgımda 66.3 kiloydum 50 55 arası olayımda dua edecem duaSende süpersin canım benim görüyorum o menülerini çok iyi ♥ birlikte enerjimizi hiç kaybetmeyelim hep beraber sevinelim kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun
Süpersin benimde görmek istediğim kilo 55-60Inşallah canım hepimiz kilolarimızdan kurtuluruz 70 le başladım dün tartıldıgımda 66.3 kiloydum 50 55 arası olayımda dua edecem dua
Verirsin canim benden daha hizli verirsin hem bende gram gram anca gidiyor yapıştılar üzerime gitmeleri zor oluyor herhaldeSüpersin benimde görmek istediğim kilo 55-60
Ne zamandır diyet yapıyorsunVerirsin canim benden daha hizli verirsin hem bende gram gram anca gidiyor yapıştılar üzerime gitmeleri zor oluyor herhalde
maşallah maşallah. ay darısı başımızaUzun zamandır yazmadigimi fark ettim de ben 20 kilo verip sonra 2 kilo üstüne aldım. Şuan o 2 kilo için yeniden diyete başladım evet burası da bu şekilde aklıma geldi
İnşallah ben yaptıysam o sıfır iradesiz halimle. Siz hayli hayli yaparsınızmaşallah maşallah. ay darısı başımıza
Yaaaa MaşAllah kaç kilodan kaç kiloya düştün cnm 2 kilo ne ki tebrik ederim bende 20 kg verdim 12 kg geri aldım hamilelikle şimdi vermeye çalışıyorum yenidenUzun zamandır yazmadigimi fark ettim de ben 20 kilo verip sonra 2 kilo üstüne aldım. Şuan o 2 kilo için yeniden diyete başladım evet burası da bu şekilde aklıma geldi
80 den 60 a düştüm sukurler olsun ama.sonra iki kilo aldım üstüne sende aynen 20 kilo vermişsin süpersin yine yaparsın senYaaaa MaşAllah kaç kilodan kaç kiloya düştün cnm 2 kilo ne ki tebrik ederim bende 20 kg verdim 12 kg geri aldım hamilelikle şimdi vermeye çalışıyorum yeniden
Çok güzel cnm MaşAllah80 den 60 a düştüm sukurler olsun ama.sonra iki kilo aldım üstüne sende aynen 20 kilo vermişsin süpersin yine yaparsın sen
Verirsiiiin takma kafana diyetin püf noktası kendini iyi hissetmek. Diyeti bozdugum gün acayip agresif oluyorum mutsuz geciriyorum. Gerçekten insan bir günü düşük kaloriyle kapatınca aşırı mutlu oluyorÇok güzel cnm MaşAllah
Benim ibre biraz daha yukarıda
Ayy kesinlikle ya bence deVerirsiiiin takma kafana diyetin püf noktası kendini iyi hissetmek. Diyeti bozdugum gün acayip agresif oluyorum mutsuz geciriyorum. Gerçekten insan bir günü düşük kaloriyle kapatınca aşırı mutlu oluyor