Değişik Zayıflama Grubu

peynirli ekmeğimi yedim, üstüne bir de elma.. saat 13:45 te başladım ,yavaş yavaş 14:15 i buldu .
şimdi çay , kuru incir ya da kahve çikolata keyfi yapıcıiiiimmm:KK76:

haa şuan itibariyle 1,5 litre su içmiş bulunmaktayım:KK49:

Hayır canım. Ben her sabah aç karnına yürüyüş yapıp eve gelince yine aç karnına direkt egzersiz yapıyorum. Yaklaşık 15-20 dk egzersiz sürüyor. Bunlar totelde 500-600 kalori yaktiriyor. sabah Aç karnına yapmak büyük dönüş sağlıyor. Çünkü sabahları vücudun insuline en çok ihtiyacı olduğu anmis. Kalkar kalmaz karbonhidratli besinler yani ister çavdar ister normal ekmek farketmez yendiği zaman özellikle, vücut aldığı besinleri direkt kullanıp yağ depoluyormus. Yani şeker yerine sayılıp hemen en olmaması gereken şekilde yerine ulaştırıyormus. Ama bunu kalktıktan iki saat sonra yapmak çok daha iyiymiş. Yani vücuda şunu soyluyormussun, açlıktan ölmedim. İyiyim. Su içtim. Hareket ettim. Bu şekilde sabah aç karnına yaptığın egzersizlerde direkt olarak yağdan gidiyor. Daha kalori almaya baslamadigin için öncesinde vücudunda ham olanlari yaktiriyor sana. Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa bu şekilde tavsiye ederim. Hiç dayanamam dersen bir salatalik yiyebilirsin. Sadece 15 kalori
Yok bir sağlık sorunum yok işte dediğim gibi insülin direnci yüksek. Dışarda yürüyüşe pek çıkamıyorum evde de eğzersiz yaparken belli bir süreden sonra baş dönmem oluyor anlamadım yani öyle olunca bırakıyorum tabi

X