Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bir sağlık sorunum yok işte dediğim gibi insülin direnci yüksek. Dışarda yürüyüşe pek çıkamıyorum evde de eğzersiz yaparken belli bir süreden sonra baş dönmem oluyor anlamadım yani öyle olunca bırakıyorum tabiHayır canım. Ben her sabah aç karnına yürüyüş yapıp eve gelince yine aç karnına direkt egzersiz yapıyorum. Yaklaşık 15-20 dk egzersiz sürüyor. Bunlar totelde 500-600 kalori yaktiriyor. sabah Aç karnına yapmak büyük dönüş sağlıyor. Çünkü sabahları vücudun insuline en çok ihtiyacı olduğu anmis. Kalkar kalmaz karbonhidratli besinler yani ister çavdar ister normal ekmek farketmez yendiği zaman özellikle, vücut aldığı besinleri direkt kullanıp yağ depoluyormus. Yani şeker yerine sayılıp hemen en olmaması gereken şekilde yerine ulaştırıyormus. Ama bunu kalktıktan iki saat sonra yapmak çok daha iyiymiş. Yani vücuda şunu soyluyormussun, açlıktan ölmedim. İyiyim. Su içtim. Hareket ettim. Bu şekilde sabah aç karnına yaptığın egzersizlerde direkt olarak yağdan gidiyor. Daha kalori almaya baslamadigin için öncesinde vücudunda ham olanlari yaktiriyor sana. Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa bu şekilde tavsiye ederim. Hiç dayanamam dersen bir salatalik yiyebilirsin. Sadece 15 kalori
insallahHoş geldin canım ♥ inşallah hep beraber verelim kurtulalım su hantalliktan
Afiyet olsunpeynirli ekmeğimi yedim, üstüne bir de elma.. saat 13:45 te başladım ,yavaş yavaş 14:15 i buldu .
şimdi çay , kuru incir ya da kahve çikolata keyfi yapıcıiiiimmm
haa şuan itibariyle 1,5 litre su içmiş bulunmaktayım
günaydınn. bügün işe öğlen geldim, işlerim vardı ve şuan itibariyle pilav yiyorum, sabahtan beri koşturmadan birşey yiyemedimGünaydın ☀
İşten gelenler, işe gidenler ve yeni uyananlar
Sağlıklı ve az kalorili günleriniz olsun
tşklerAfiyet olsun
elimde çay ve bazlama var, bunca saat açlıktan ve saat 14 :15 rekorundan sonra hakettim sanırım
Ayy ay bende sorana 74 kiloyum derdim tartıya çıkıp 78 görene kadar 2 aydır diyetteyim o şokla diyete başladım .Ayyyyy kızlar kendimi 69 sanıyordum bi tartıldım 71 kiloymuşummm
Ayy ay bende sorana 74 kiloyum derdim tartıya çıkıp 78 görene kadar 2 aydır diyetteyim o şokla diyete başladım .
annaaaa noluyo looooo ben 2 kilo vermişim rahat ama bedenden daha çok gitti farkediyorumAyyyyy kızlar kendimi 69 sanıyordum bi tartıldım 71 kiloymuşummm
2 ay diyetten sonra pazartesi tartilmistim 71 .2 kiloyum . Yarın tartı günüm 1 kilo daha gitmiş olur inşallah ya süper olur hedefime adım adımannaaaa noluyo looooo ben 2 kilo vermişim rahat ama bedenden daha çok gitti farkediyorum
Hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar