delisinvalla bana hayat hic degismedi hala stresli ve gerginim
Oyyyyyy kıyamam yaaBirde bu sıra gençlerde moda birbirlerinden ceket ödünç alıyorlar. Benimkilerden baba işte diye dün giymişlerBabamız kızıyor Birden farkettiler Ekipten inip koştular. Dedim wcye koşuyorlar
İnşallah NevoşUmarım o kadar gerekmez belki şimdi çalışır denemedim bugün
Umut işte
Baba görse yanmışlardıOyyyyyy kıyamam yaa
lisede delikiz di nickimdelisin
Ayy geçmiş olsun umarım bizim olmazİnşallah Nevoş
Biz tatile gittiğimiz gün aldıgımız yakıt sebebiyle istasyondan cıkıp 100 metre sonra yolda kaldık. Hemde shellden. Cekici bizi 2 km sonra da sanayi varmış, oraya değil de sağolsun 30 km geriye götürdü, bilmediğimiz yer olunca, biraz girmişti
Buldun muGidip hemen amanitoşun sunuma bakan birinci kişi
Ahhh genclikBaba görse yanmışlardı
Çok pahalı fincan takımlarıdeminden beri çocuğum içib öğretmenler günü hediyesini düşünüyorum..:)
fincantakımı herkes aliyor.. bilemedim
deminden beri çocuğum içib öğretmenler günü hediyesini düşünüyorum..:)
fincantakımı herkes aliyor.. bilemedim
Aynen öyleAhhh genclik
anlamlı bir hediye ariyorum valla fincan takımlari herkes aliyor. neredeyseÇok pahalı fincan takımları
bizikiker saat alalim diyorlar dedim cocuk basi 30 lira ile saat falan alinmaz ya fincan ya nevresim alalim cohunluk ayni seyi soykedi bakaljm ne olacak sonucÇok pahalı fincan takımları
pamuk gibi bababenim babamla hiç böyle aksionlarım olmadı he
insan bi kızar bişi eder... sevgilin varmı kızım die soruyordu
o zamanlar yoktu
nie yok sen taş kalplimisin derdi
toplu alin migi bu zamanda tek basina pahali bir hediye alinmazanlamlı bir hediye ariyorum valla fincan takımlari herkes aliyor. neredeyse
aşığımmmmpamuk gibi baba
Bizim babamız söyleniyor ama sadece söyleniyor dinleyen yokbenim babamla hiç böyle aksionlarım olmadı he
insan bi kızar bişi eder... sevgilin varmı kızım die soruyordu
o zamanlar yoktu
nie yok sen taş kalplimisin derdi