- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.467
İnşallah çalışır gerek kalmadan hiç birineAyy geçmiş olsun umarım bizim olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çalışır gerek kalmadan hiç birineAyy geçmiş olsun umarım bizim olmaz
Hediye işi zoranlamlı bir hediye ariyorum valla fincan takımlari herkes aliyor. neredeyse
seneyede içi pisleniyor derBizim babamız söyleniyor ama sadece söyleniyor dinleyen yokTırnaklar uzun, ojeli Hergün hadi kesin onları okul var diyor. Seneye ne yapacaksa okulda bitiyor
Ben daha sormadım gruba ben ayarlayacağımbizikiker saat alalim diyorlar dedim cocuk basi 30 lira ile saat falan alinmaz ya fincan ya nevresim alalim cohunluk ayni seyi soykedi bakaljm ne olacak sonuc
İnşallah canımİnşallah çalışır gerek kalmadan hiç birine
toplu alıcaz fikir bulamiyoruztoplu alin migi bu zamanda tek basina pahali bir hediye alinmaz
babalr kizlarina kiyamiyor benim kizinda tayt giymesi yasak olacakdi sozdr ama giyiyorBizim babamız söyleniyor ama sadece söyleniyor dinleyen yokTırnaklar uzun, ojeli Hergün hadi kesin onları okul var diyor. Seneye ne yapacaksa okulda bitiyor
Yemek yapmıyoruz derlerseneyede içi pisleniyor der
Bizimde yasak olacaktı hala giyiyorlarbabalr kizlarina kiyamiyor benim kizinda tayt giymesi yasak olacakdi sozdr ama giyiyor
Çiçek yolla bencehakikaten ben eşime ne alacam ya öğretmenler günü
eşim uzakta.. böyle kızımın adına bişi kargolamak istiyorum fikir verin
gömlek vs demeyin
bizim sinif annemiz ortak karar olsun diyor ama her kafadan baska ses cikiyor karacaya baktim en ucuz cift kisilik nevresim 450 liraBen daha sormadım gruba ben ayarlayacağım
gitmiyor oraya çiçekÇiçek yolla bence
450 iyi onu toplarız.bizim sinif annemiz ortak karar olsun diyor ama her kafadan baska ses cikiyor karacaya baktim en ucuz cift kisilik nevresim 450 lira
Üniye geçincede çalışın şu dersleri,okul bitince eve gelin geç kalmak yok diyecek kesinBizim babamız söyleniyor ama sadece söyleniyor dinleyen yokTırnaklar uzun, ojeli Hergün hadi kesin onları okul var diyor. Seneye ne yapacaksa okulda bitiyor
O zaman saat falan olabilir.gitmiyor oraya çiçek
ben hic sort giymemistim bir yastab sonra ama kardesim evlenene kadar giydiBizimde yasak olacaktı hala giyiyorlar
Ondan burayı yazmayalım diyorlar. Ama cidden çevremize göre babamız o kadar katı değil.Üniye geçincede çalışın şu dersleri,okul bitince eve gelin geç kalmak yok diyecek kesin
bende onu alalim dedim asagi yukari 600-650 civari toplanacak cok rahat alinir ustune cicek yapilir450 iyi onu toplarız.