- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.382
naber broseloooooooo
abla ben öylesine yapacam
maksat yeşillik olsun
rakipler fena
Sen yeter ki isteSınırlı etiket yap sen 3 ü geçmesin
Çekici çağırmak lazım şimdi, bi sürü de masrafAkşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falanEkip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende
İki ekip geldi biri tesadüf benim kızlar snap çekmeye çalışıyorSirenleride acsaydiniz nevos heyecan olsun
seni kıskanıyorumnaber bro
Umarım o kadar gerekmez belki şimdi çalışır denemedim bugünÇekici çağırmak lazım şimdi, bi sürü de masraf
nedenseni kıskanıyorum
kv yok daha ne olabilirnedenkiskanilacak son kisi bile degilim bence
Alengirli benim işim diye dalıyorum sohbeteGeliyoyine alengirli şaşali bir sunum
Amanitoş istediğim şey sendeGeliyoyine alengirli şaşali bir sunum
makarnalı kafaya sahibim.. çözümü tabi pişirmek olsunBiliyor musun migiii sorunun çözümü makarna pişirmek hadi pişir paylas gel yeniden dogacaksiiinnn
Ayyyy çok tatlısınız nevosİki ekip geldi biri tesadüf benim kızlar snap çekmeye çalışıyorDedim babanız görmesin
Gidip hemen amanitoşun sunuma bakan birinci kişiAmanitoş istediğim şey sende
Birde bu sıra gençlerde moda birbirlerinden ceket ödünç alıyorlar. Benimkilerden baba işte diye dün giymişlerAyyyy çok tatlısınız nevos
valla bana hayat hic degismedi hala stresli ve gerginimkv yok daha ne olabilir
bu hayatta istediğim şeylerin başında geliyor