Benim de bir şey eksik. Ve yine hiç bi yerde yok, makus kaderimBenim tüm malzemeler hazırHalim yok diye bekliyor
Asos söylesin bencecano söylesin
onuda sıkarım onuda kmse almamıştırMayonezli olur
Yine neyin peşindesin Allah bilirBenim de bir şey eksik. Ve yine hiç bi yerde yok, makus kaderim
Hangi İtalyan sosBenim de bir şey eksik. Ve yine hiç bi yerde yok, makus kaderim
Aşırı severim kendisini
Kız ne kıymalı makarna mı neee
Akşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadıAyy Sendeyken mi bozuldu, gerçi sizin araba hep sende
En korktugum şeylerden biri
iğ hiç sevmemKız ne kıymalı makarna mı neee
Ben okula gidiyorum byeeCanom senin bu sinirli hallerine alışık değilim bebekim
Seviniyo bu da
seloooooooo
abla ben öylesine yapacamGelsin makarnalar artık
gecmis olsun nevoAkşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falanEkip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende
Aaaa bende aynıyım ondan takılma iyiyiz iştebugünlerde hayatımın sifir MOd günlerini yaşıyorum..
nasıl desem bilmiyorum..
çok yorgunum...ama MUTLUYUM..
psikolojim sorunu hiç olmadığı farkettim asıl bendeymiş..
kendimi çözüm aradim her defasinda.. kendimi sevmeye çalıştım.. iç sesimle konuştum ..
ama işte
siz nasılsın:)
Sağ ol canımgecmis olsun nevo
Sirenleride acsaydiniz nevos heyecan olsunAkşam markete çıktım. Oradan çocukları kursa almaya gittim. 10 dk bekledim. Çocuklar geldi. Araba çalışmadı
Oğlum itelim babam yapınca çalışıyor dedi. Onlar itti ben çalıştırmayı denedim olmadı. Eşim geldi. İşte akü kablosu falan taktılar diğer arabadan almak için çalışmadı. Saat yedi falanEkip arabasıyla eve geldik. Eşimde işte hala orada duruyor. Allah'tan düzgün bir yerde kaldı.
Aynen hep bende