Aynen iyi olur.bende onu alalim dedim asagi yukari 600-650 civari toplanacak cok rahat alinir ustune cicek yapilir
Çay kupaları varya büyüklerinden alıp üzerine ya kendi resmünü yada lenanın fotosunu bastırabilirsin,fotografçılar yapıyor bunu en azından kalıcı manevi yanı var.hakikaten ben eşime ne alacam ya öğretmenler günü
eşim uzakta.. böyle kızımın adına bişi kargolamak istiyorum fikir verin
gömlek vs demeyin
kolye bileklik düşünebilirsin gümüş şeklinde..bizim sinif annemiz ortak karar olsun diyor ama her kafadan baska ses cikiyor karacaya baktim en ucuz cift kisilik nevresim 450 lira
Prenseslerm benim haklılar yani çoğuda uzakta okumak istiyorlar çünkü.Ondan burayı yazmayalım diyorlar. Ama cidden çevremize göre babamız o kadar katı değil.
Aslaaaaaaaaaa,tokezleyip yine ayağa kalkıp yola devam edecek minikocumumutlar bitmez dimi
Birinin istediği bölüm burada yok zatenPrenseslerm benim haklılar yani çoğuda uzakta okumak istiyorlar çünkü.
bolumler ne ki nevo merak ettimBirinin istediği bölüm burada yok zatenbence o bu sebeple onu istiyor
Hangi bölümü istiyor nevoşBirinin istediği bölüm burada yok zatenbence o bu sebeple onu istiyor
insallah sosyalimAslaaaaaaaaaa,tokezleyip yine ayağa kalkıp yola devam edecek minikocum
bolumler ne ki nevo merak ettim
Biri ilköğretim matematik diğeri lise matematik öğretmenliği istiyor. Lise yani matematik öğretmenliği burada yok.Hangi bölümü istiyor nevoş
umarim istedikleri olurBiri ilköğretim matematik diğeri lise matematik öğretmenliği istiyor. Lise yani matematik öğretmenliği burada yok.
Tabi fikir değişmezse.