- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Geçmişler olsun dikkat et kendine,havalarda tam hastalık yapıyor.şimdi bana geldi negatifim çünkü:) ama yinede hastayim.. grip ve öksürük.. bu aralar fena öksürüyom ya sabah nane limon yaptım içtim işe gitmeden önce.
haberlerde okudum Aralık kötü olacak diyor..Geçmişler olsun dikkat et kendine,havalarda tam hastalık yapıyor.
Hafta sonu inşallah nevooşSen yapmış mıydın
Geçmiş olsun hepinizede,kış kötü gelecek herhlde çok dikakt etmek lazım.haberlerde okudum Aralık kötü olacak diyor..
yalniz degilim herkes hasta abla.
evdekilerin hepsi..
kaynanam görümcem kayınpederim de ayni şekilde..
Ben kovayimöyleymiş
Kova burcu değilim kız ben ikizler burcuyum
Tamam benimde sende gönlüm var.
Sakin ol
Ben denedim oğlum hasta astjmı da var gece boyu öksürüyorGeçmiş olsun hepinizede,kış kötü gelecek herhlde çok dikakt etmek lazım.
Cevizin iç kabuğu varya ben ondan yapıyorum çok iyi geliyor öksürüğede dene istersen.
Bre nasılsın yavrumGünaydın bre makarnacilar
naber morukBu sevdalar boşunaaa leyyyy bu sevdalar boşunaaaa delalm delalımmmm
bunu deneyeyim bari yaklasik 20 gundur oksuruk gecmedi bir ara sesim cikmadiGeçmiş olsun hepinizede,kış kötü gelecek herhlde çok dikakt etmek lazım.
Cevizin iç kabuğu varya ben ondan yapıyorum çok iyi geliyor öksürüğede dene istersen.
Külliyen yalan zatenBen kovayimgünaydın canosss
ondan cekim var aramizda demek benim esimde kova yukselenim de kovaBen kovayimgünaydın canosss
Moruk sensinnaber moruk
İyi diyelim iyi olalım yahuşuhlu HabibiBre nasılsın yavrum
Valla benimde sesim berbat çıkıyordu hala gıcık yapıyor faranjit dedi bidebunu deneyeyim bari yaklasik 20 gundur oksuruk gecmedi bir ara sesim cikmadi
Cinini yirimkoooKülliyen yalan zatenBizde seni seviyoruz çünkü
Türkcellde bile bukadar çekim yokondan cekim var aramizda demek benim esimde kova yukselenim de kova
Boşuna mıBu sevdalar boşunaaa leyyyy bu sevdalar boşunaaaa delalm delalımmmm