Kız bin kişi seviyor zatenBak bak
Yalan söylüyor ordaki valla bende seviyorum
Sadece 18Kız bin kişi seviyor zaten
Nasilya anlamadım kafam karistiKız bin kişi seviyor zaten
Hayır onu seven çok binlerceNasilya anlamadım kafam karistişimdi canomu seviyor oluyor
Belli oluyorBeynim yandı çok görmeyinbiryandan da tülay okuyoruz
Ay evet abla bu aralar iyi değilim zatenB12 ye dikkat et oda sıkıntı yapar
İğneler şifa olsun
Eneee ben canoyu seviyorum amaaa orda kimse diyor
Bak bak
Yalan söylüyor ordaki valla bende seviyorum
Tamam benimde sende gönlüm var.C A N O seviyom kız seni sen ordaki meymenetsizin yazısına bakma adında meymenet yok zaten ayarsız astrologmus
Rabbim şifa versinAy evet abla bu aralar iyi değilim zaten
D vitaminimde düşmüş onada hap kullanıyorum.pilim bitmişte haberim yok.Yakında sizleri falanda unutursam şaşmayın
Gözün aydın olsunnn,bak yaaa bide negatif çıktı diyonnn ne güzel işteaçıklandi negatif. bu üçüncüydü hep negatif çikiyor..
pozitif çıksaydi be abla eve gidip uyurdum çıkmazdim evden... kocam markete git demezdiGözün aydın olsunnn,bak yaaa bide negatif çıktı diyonnn ne güzel işte
İş ona kalacaktı tabi,git markete ekmek al işine gelmez tabisi sjksjksjksjkpozitif çıksaydi be abla eve gidip uyurdum çıkmazdim evden... kocam markete git demezdi
şimdi bana geldi negatifim çünkü:) ama yinede hastayim.. grip ve öksürük.. bu aralar fena öksürüyom ya sabah nane limon yaptım içtim işe gitmeden önce.İş ona kalacaktı tabi,git markete ekmek al işine gelmez tabisi sjksjksjksjk