Erzincan. Soğuğu hiç sevmez, hep evde genelde, rahata alışkın, hayırlısı ile gidip gelseydi. Şimdiden ağlamaya başladım benİyi yapmışsın canım. Kolay gelsin
Sağ Salim gitsin gelsin
Nereye gideceği belli oldu mu?
Tamamen evden uçar gider o zamanSonrada kaynana olursun
6 ay gelip geçer inşallahErzincan. Soğuğu hiç sevmez, hep evde genelde, rahata alışkın, hayırlısı ile gidip gelseydi. Şimdiden ağlamaya başladım ben. Şimdi bile yazarken ağladım.
Benimkide daha suda şisecekAaa benim tarifim zorsuyu tencereye koyacağım makarnayı içine atacağım.Ne kadar yorucu olacak. Önceden üç gün dinlenmem lazım Hemen yapamam kusura bakmayın
Deynooom hayırlısı ile sağ salim gitsin gelsin inşallah canım benimTatilde yapamazdım ve temizliğe girişeceğim, Aralık ayında oğlum askere gidecek. Alışverişiydi,hazırlığıydı müsait olamam diye aradan çıksın dedim.
Sağolasın canım benimDeynooom hayırlısı ile sağ salim gitsin gelsin inşallah canım benim
Önceden haşlayıp buzluğa konulsa. pratiklik aslındaBenimkide daha suda şisecek
Demi deynom valla neden olmasın 10 dakika yanımıza kárÖnceden haşlayıp buzluğa konulsa. pratiklik aslında
Tencere, süzgeç bulaşığı da olmazDemi deynom valla neden olmasın 10 dakika yanımıza kár
Ohh daha ne olsunTencere, süzgeç bulaşığı da olmaz
Rabbim iyilerle karşılaştırsınTamamen evden uçar gider o zaman
Onu çok bekleriz sen seneye katılBenimkide daha suda şisecek
Kuzuuuumİyi akşamlar fıstıkellamm
Ramazanda gelecek olup iptal eden market bu muyduAynen ya