Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnaları beklerken mi
İvit tarifini yapmış olmanın rahatlığıylaMakarnaları beklerken mi
Bir makarna yapamadılarİvit tarifini yapmış olmanın rahatlığıyla
Yapıp, fotoğraflayıp yemek 1 saat bile değilBir makarna yapamadılar
Aaa benim tarifim zor suyu tencereye koyacağım makarnayı içine atacağım.Ne kadar yorucu olacak. Önceden üç gün dinlenmem lazımHemen yapamam kusura bakmayınYapıp, fotoğraflayıp yemek 1 saat bile değil
Okurken bile yoruldum kızlar da yardım etmeli, tek başına yapılacak iş değilAaa benim tarifim zor suyu tencereye koyacağım makarnayı içine atacağım.Ne kadar yorucu olacak. Önceden üç gün dinlenmem lazımHemen yapamam kusura bakmayın
Hiç evde olmuyorlarBelki kocam suyu doldurmama yardım ederOkurken bile yoruldum kızlar da yardım etmeli, tek başına yapılacak iş değil
Bir de kaynatırsa suyu el birliğiyle altından kalkarsınız bu işinHiç evde olmuyorlarBelki kocam suyu doldurmama yardım eder
Haftaya bu iş olur gibiBir de kaynatırsa suyu el birliğiyle altından kalkarsınız bu işin
Tabi öncesinde biraz dinlenip enerji toplaman lazımHaftaya bu iş olur gibi
Yoksa zorTabi öncesinde biraz dinlenip enerji toplaman lazım
Herkes senin benim gibi çalışkan mı?Hani makarna yapan yok mu
Değil işte sen bu ay hızlı çıktın.Herkes senin benim gibi çalışkan mı?
Tatilde yapamazdım ve temizliğe girişeceğim, Aralık ayında oğlum askere gidecek. Alışverişiydi,hazırlığıydı müsait olamam diye aradan çıksın dedim.Değil işte sen bu ay hızlı çıktın.
İyi yapmışsın canım. Kolay gelsinTatilde yapamazdım ve temizliğe girişeceğim, Aralık ayında oğlum askere gidecek. Alışverişiydi,hazırlığıydı müsait olamam diye aradan çıksın dedim.
Ben zaten hep sonda yapıyorumSende dahil
Sonrada kaynana olursunTatilde yapamazdım ve temizliğe girişeceğim, Aralık ayında oğlum askere gidecek. Alışverişiydi,hazırlığıydı müsait olamam diye aradan çıksın dedim.