- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
İnşallah yaparHani makarna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaparHani makarna
türkü söyleyen makarna
Üstü kapalı isyan edişi peki her mantı tanesini tek tek doldurup…türkü söyleyen makarna
Belki beceremez ve sopa yer Ama benden değilİnşallah yapar
AlmasaymışGülü seven dikenine katlanırÜstü kapalı isyan edişi peki her mantı tanesini tek tek doldurup…
Yapmazsa sen yaparsın nevoş, kendisi düşünsünBelki beceremez ve sopa yer Ama benden değil
Daha yeterince buyumemistir,bknz. MantiiiiHani makarna
Yok benim tarifim var yapmazsa üç ay ona tarif yokYapmazsa sen yaparsın nevoş, kendisi düşünsün
Suya mı bastı acabaDaha yeterince buyumemistir,bknz. Mantiiii
Peridir,ne yapsa yeridirSuya mı bastı acaba
Çok şişmese bariPeridir,ne yapsa yeridir
Olayı o ama,geçen sefer mantı anaokulu bebesi oldu ekleyene kadar,bu da en az ilkokulÇok şişmese bari
Peri değil Peripella o verme gitsinYok benim tarifim var yapmazsa üç ay ona tarif yok
Olayı o ama,geçen sefer mantı anaokulu bebesi oldu ekleyemedim kadar,bu da en az ilkokul
Ay hadi ins,kurdele takmasın 2 örgü yapıp
Sunumunu çok farklı ve iddialı yapmalı
BeklerizAy hadi ins,kurdele takmasın 2 örgü yapıp
Yapar mı yaparBekleriz
Çok yakında sinemalardaHani makarna
Ahhİnşallah yapar
Kimdeeen sen döv nolırrr başkasına bırakma ablaBelki beceremez ve sopa yer Ama benden değil
Yapmazsa sen yaparsın nevoş, kendisi düşünsün
BakyaaaaDaha yeterince buyumemistir,bknz. Mantiiii
Yok benim tarifim var yapmazsa üç ay ona tarif yok
Anca şişer şöyle göze gelecek bak hiç dusunmemistim iyi dedin ablaSuya mı bastı acaba
Peridir,ne yapsa yeridir
Çok şişmese bari
Olayı o ama,geçen sefer mantı anaokulu bebesi oldu ekleyene kadar,bu da en az ilkokul
Peri değil Peripella o verme gitsin
Valla sunumlara teeek tekkk baktım korktum bunların üstüne nasıl farklı yapabilirim Allah aşkına
Sunumunu çok farklı ve iddialı yapmalı
Ay hadi ins,kurdele takmasın 2 örgü yapıp
Bekleriz
Heran herşey olabilüüüYapar mı yapar
Bekliyore cici kısÇok yakında sinemalarda
Ahh
Kimdeeen sen döv nolırrr başkasına bırakma abla
Bakyaaaa
Anca şişer şöyle göze gelecek bak hiç dusunmemistim iyi dedin abla
Valla sunumlara teeek tekkk baktım korktum bunların üstüne nasıl farklı yapabilirim Allah aşkına
Heran herşey olabilüüü