- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Evet gül goncamMakarnanmı geliyor yoksa çicemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gül goncamMakarnanmı geliyor yoksa çicemmmm
Kahvaltı niyetine miBiz yedik bile
Vayyy süpersin ellerine sağlık olsun çicemm afiyetle yiyin hep soracam unutuyorum kpss sınav sonuçların nasıl geldi.Evet gül goncam
Hic istediğim gibi gelmedi gül goncam istediğim puanı alamadim yetmiş altı aldım,hiçbir işime yaramıyorVayyy süpersin ellerine sağlık olsun çicemm afiyetle yiyin hep soracam unutuyorum kpss sınav sonuçların nasıl geldi.
Benim için öyle olduKahvaltı niyetine mi
Barajı geçmişsinde genede işe yaramıyor zaten,işe giriş yerleri hep yüksek puanlıları alıyor,kızımda 66 almış ..Hic istediğim gibi gelmedi gül goncam istediğim puanı alamadim yetmiş altı aldım,hiçbir işime yaramıyor
Atanmaması için seksen altı almam gerekiyordu gül goncam, çöp oldu daha çok çalışmak gerekiyorBarajı geçmişsinde genede işe yaramıyor zaten,işe giriş yerleri hep yüksek puanlıları alıyor,kızımda 66 almış ..
O kadar emek heba oluyor baksana,peki özelde çalışma imkanın yokmu hiç çicemm .Atanmaması için seksen altı almam gerekiyordu gül goncam, çöp oldu daha çok çalışmak gerekiyor
Ben atanmak istiyorum gül goncam özelde çalışmak istemiyorumO kadar emek heba oluyor baksana,peki özelde çalışma imkanın yokmu hiç çicemm .
Yanıp şişmesin dikkat et
Anladım sıkıntı var b,rde 35 yaş durumu bildiğim kadarıyla,sonradan devlet memuru olunmuyor.Ben atanmak istiyorum gül goncam özelde çalışmak istemiyorum
Hiç kipirti yok camın önündeyimYanıp şişmesin dikkat et
Merkezi atamada yaş sorunu yok gül goncam o yüzden istiyorum rahat rahat. Yoksa benimde yaşım tutmuyor benim puanı almam gerek bir şekildeAnladım sıkıntı var b,rde 35 yaş durumu bildiğim kadarıyla,sonradan devlet memuru olunmuyor.
Masterchef de Mehmet şef diyor ya, yatın o fırının başına seni öyle hayal ettim şuanHiç kipirti yok camın önündeyim
O durumdayim şuan şekli bozulmasın diye dua ediyorum fırın önü duasıMasterchef de Mehmet şef diyor ya, yatın o fırının başına seni öyle hayal ettim şuan
Hadi bakalım. Merakla bekliyorumO durumdayim şuan şekli bozulmasın diye dua ediyorum fırın önü duası
Öğretmenlik ataması istiyorsun demi,sosyoloktun herhalde demi,kurumlar içinde geçerlmi bu yaş durumu.Merkezi atamada yaş sorunu yok gül goncam o yüzden istiyorum rahat rahat. Yoksa benimde yaşım tutmuyor benim puanı almam gerek bir şekilde
Maşallah maşallah
Yok öğretmen değil gül goncam sosyolog merkezi atamada yaş sınırı yok ama sözleşmeli açıktan alımlarda bazı kurumlar özel şart koyuyorlar bunlarda yaşta olabiliyor bazen. Bu yüzden açıktan alımlarda çoğu ilana başvuru yapamıyorum ben ,alım puanı 50 bile olsaÖğretmenlik ataması istiyorsun demi,sosyoloktun herhalde demi,kurumlar içinde geçerlmi bu yaş durumu.