En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Vayyy süpersin ellerine sağlık olsun çicemm afiyetle yiyin :KK200: hep soracam unutuyorum kpss sınav sonuçların nasıl geldi.
Hic istediğim gibi gelmedi gül goncam🥺 istediğim puanı alamadim🥺 yetmiş altı aldım,hiçbir işime yaramıyor 🥺

Hic istediğim gibi gelmedi gül goncam🥺 istediğim puanı alamadim🥺 yetmiş altı aldım,hiçbir işime yaramıyor 🥺
Barajı geçmişsinde genede işe yaramıyor zaten,işe giriş yerleri hep yüksek puanlıları alıyor,kızımda 66 almış ..

Barajı geçmişsinde genede işe yaramıyor zaten,işe giriş yerleri hep yüksek puanlıları alıyor,kızımda 66 almış ..
Atanmaması için seksen altı almam gerekiyordu gül goncam, çöp oldu🥺 daha çok çalışmak gerekiyor🥺

Anladım sıkıntı var b,rde 35 yaş durumu bildiğim kadarıyla,sonradan devlet memuru olunmuyor.
Merkezi atamada yaş sorunu yok gül goncam o yüzden istiyorum rahat rahat. Yoksa benimde yaşım tutmuyor 🥺 benim puanı almam gerek bir şekilde 🥺

Merkezi atamada yaş sorunu yok gül goncam o yüzden istiyorum rahat rahat. Yoksa benimde yaşım tutmuyor 🥺 benim puanı almam gerek bir şekilde 🥺
Öğretmenlik ataması istiyorsun demi,sosyoloktun herhalde demi,kurumlar içinde geçerlmi bu yaş durumu.

Öğretmenlik ataması istiyorsun demi,sosyoloktun herhalde demi,kurumlar içinde geçerlmi bu yaş durumu.
Yok öğretmen değil gül goncam sosyolog 🤗 merkezi atamada yaş sınırı yok ama sözleşmeli açıktan alımlarda bazı kurumlar özel şart koyuyorlar bunlarda yaşta olabiliyor bazen. Bu yüzden açıktan alımlarda çoğu ilana başvuru yapamıyorum ben ,alım puanı 50 bile olsa🥺

Back